Voor veel mensen staat een ballonvaart op hun bucketlist. Een unieke ervaring waarbij je Nederland of zelfs jouw stad vanaf een andere plek ziet. Samen met je partner, familielid of vriend/vriendin in een mand genieten van de stilte en het uitzicht. Het klinkt al fantastisch en wij hebben nu nog iets mooiers gevonden wat jouw ballonvaart onvergetelijk maakt!
Uit eten in een luchtballon
Je kunt namelijk ook dineren in een luchtballon. Dit is in stand gekomen door meesterkok Angélique Schmeinck (bekend van 24Kitchen Television) en BAS Ballonvaart. Angélique is de enige ter wereld die met de hete lucht (ja, van de luchtballon) kan koken.
Door heel Nederland
Culiair skydining is het enige luchtballonrestaurant ter wereld. Deze kans grijp je maar een keer en dat kan makkelijk aangezien het door heel Nederland kan. Het oosten en het midden van Nederland zijn wel de gunstigste plekken voor de vaart aangezien die gebieden de meeste goede weer- en winddagen heeft.
Voorkeuren
Je mag zelf aangeven welk voorkeur je voor diner hebt. Houd je van tapas of wil je een exclusief champagneontbijt bij zonsopgang? Het kan allemaal. Je kunt losse tickets kopen (dan dineer je met mensen die je niet kent), of meteen voor een hele groep boeken. Deze culinaire ballonvaart kun je boeken tot 14 personen.
Geweldige ervaring
Wel goed om te weten is dat de ballonvaart twee uur voor zonsondergang of twee uur na zonsopkomst plaatsvindt. Dit heeft te maken met de thermiek die overdag aanwezig is. Je bent ongeveer 4 tot 5 uur onderweg, dus je kunt heerlijk rustig dineren. Je krijgt van meesterkok Angélique ook echt topmenu’s voorgeschoteld, dus geschikt voor fijnproevers. Het is niet goedkoop, maar wel uniek en een ervaring om nooit meer te vergeten!
Meer weten?
Kijk op: www.culiair.nl
Laat een reactie achter