Gezond leven en toch ook pannenkoeken eten? Dat kan met dit basisrecept voor speltpannenkoeken. Wil je glutenvrij eten, vervang de bloem dan door boekweitmeel. Basisrecept speltpannenkoeken: Hoe maak je pannenkoeken van spelt? Ingrediënten voor 6 tot 8 pannenkoeken 250 gram speltbloem 0,5 liter water 2 eieren snufje zout olie/boter Bereiden van speltpannenkoeken Doe alle ingrediënten,…lees verder
Diner
Lekkere pittige salade met mango en garnalen
Deze keer heb ik een recept voor je waarbij ik een spannende salade maak. Want deze salade is verrassend, pittig en heel gezond! Wat denk je van de combinatie garnalen, mango, gember en rode peper? Alle ingrediënten vind je hieronder in het recept. Recept voor een heerlijke, gezonde pittige salade Ingrediënten voor 4 personen 1…lees verder
Salade met boontjes, feta en walnoten
Heerlijk genieten van sperzieboontjes… Dit vult beter dan een salade met vooral sla. Deze sperziebonensalade is anders, heel gezond en voedzaam én erg lekker! Lees hier: De gezondheidsvoordelen van sperziebonen Hoe maak je deze bonensalade met sperziebonen? Ingrediënten voor 4 personen 600 gram sperzieboontjes (fijn) 150 gram feta handje walnoten verse koriander scheutje olijfolie 1…lees verder
Speltpannenkoek met walnoten, geitenkaas en honing
Pannenkoeken zijn heerlijk als lunch. Je kunt ze zelfs makkelijk meenemen en koud eten. Probeer maar eens deze gezonde speltpannenkoek met walnoten en honing. Dit recept is voor 1 persoon. Hoe maak je een speltpannenkoek met geitenkaas? Ingrediënten: 25 gram speltbloem 1 ei snufje zout 0,25 liter water (of net iets minder voor een dikkere…lees verder





