We worden niet alleen blij door de Michelinster van Restaurant Wolfslaar, maar ook door de liefde voor regionale producten. De gerechten worden zo veel mogelijk bereid met biologische en duurzame ingrediënten. En de groenten en fruit worden vaak uit de eigen moestuin gehaald!
De liefde voor het vak, blijkt uit alles. Chefkok Maarten Camps kookt eerlijk en smaakvol, met verrassende smaakcombinaties. Zoals sukade, snijbonen, nieuwe aardappelen en pompoen. Je kunt je ook laten verrassen door twee-, drie- of viergangenmenu’s. Elke dag is er een ander menu. Maarten Camps stelt dit samen op basis van de seizoenen, of specifieke wensen van gasten (bijvoorbeeld vegetarisch). Ook een twee-gangenlunch is mogelijk.
In de Michelingids staat over het restaurant Wolfsaar in Breda:
“Een voorbeeld van een zaak waar u casual en betaalbaar sterren kunt eten.”
Kookworkshop
Wil je nog beter leren koken? Zoek je een bijzonder uitje met collega’s of vrienden? Dan zijn de bijzondere kookworkshops van Wolfslaar ook absoluut een aanrader.
Hier lees je meer over de kookworkshops in Breda. Daarnaast kun je hier ook wijnworkshops volgen en zijn er andere activiteiten, zoals de ‘pompoensoepwedstrijd’ en stressvrij koken met kerst. In de agenda vind je alle activiteiten.
De ligging
Restaurant Wolfslaar vind je op een prachtige locatie in de ongerepte natuur. Het omgebouwde landhuis is sfeervol ingericht, je voelt je direct thuis. Naast het restaurant is dit ook een locatie die wordt gebruikt voor o.a. bruiloften, vergaderingen en reünies.
Ook leuk om te combineren met een bezoekje aan de Van Gogh Kerk
Openingstijden:
Lunch: ma. t/m vr. van 12:00 – 14:00 uur
Diner: ma. t/m za. van 18:00 – 21:30 uur
Adres: Wolfslaardreef 100-102, 4834 SP Breda
Website: www.wolfslaar.com (reserveren kan eenvoudig via de website)
Jenny
Laatste berichten van Jenny (toon alles)
- Voeding en hooikoorts, wat is juist goed om te eten en wat niet? - 13 april 2025
- Hoe kan ik meer lachen in het dagelijks leven? - 1 april 2025
- Hoe groot is de kans op huidkanker na verbranden? - 30 maart 2025
Laat een reactie achter