Toen mijn collega Vanessa mij vroeg om tijdens een weekendje weg vlees te testen, dacht ik hoe doe ik dat? Ik ben immers geen keukenprinses. Koken is meer de hobby van Vanessa.
We hadden gepland om te gaan fonduen. Vanessa gaf aan dat dit ook een goede test is. Dan kun je natuurlijk ook heel goed ervaren of een stukje vlees lekker is of niet. Het is dan niet verstopt in een of andere saus of overheersende kruiden. Naast de filet mignon hadden we nog een paar andere stukjes vlees van de slager. We hadden allemaal dezelfde conclusie. Het vlees van vleesthuisbezorgd.nl was echt veel lekkerder en malser. Er zat meer smaak aan. Dat vonden ook mijn kinderen van 9 en 12 jaar.
Vleesfonduen in bouillon
De fondue die we hebben gegeten was makkelijk om te maken. Ik weet dat je een fondue kunt maken van zelf getrokken bouillon of andere heerlijke ingrediënten. Wij kozen voor een paar goede bouillonblokjes. Heel makkelijk, zeker als je een weekendje weg bent. Naast vlees hadden we ook lekkere stukjes champignons. Rauwkost ernaast en genieten maar!
Fonduen als je op vakantie bent is trouwens echt een aanrader. Dan heb je toch op makkelijke wijze een speciaal etentje.
Laat een reactie achter