Eens in de drie maanden krijg ik producten toegestuurd van Kroon op het Werk om uit te proberen. Het is op zich het idee om zo creatief mogelijk aan de slag te gaan met producten. Maar juist met deze kant-en-klare kruidenpasta Pad Thai, was het leuk om eens voor ‘makkelijk’ te gaan.
Dus dit is meer een review over de kruidenpasta Pad Thai.
Onze ervaring: makkelijk en erg lekker!
Het is een product dat je echt heel makkelijk kunt gebruiken. Je eigen verse ingrediënten toevoegen en snel op tafel zetten. Het is een product voor iedere kok, die even geen tijd of inspiratie heeft en een makkelijke gezonde maaltijd op tafel wil zetten:
Omdat het een kruidenpasta is, vind ik het niet zo erg om uit een pakje te halen. Deze Pad Thai kruidenpasta is van Mediasia. Je kunt het online bestellen. Ook de noodles trouwens, die zaten ook in de Foodybox. Ik heb het gerecht iets aangekleed met boontjes en een echt Thais drankje – lassi.
Ingrediënten voor 4 personen
- 400 gram sperziebonen
- 1 pakje kruidenpasta Pad Thai
- 1 pak noodles
- 2 eetlepels pinda’s
- 4 eieren
- 1 limoen
- 250 gram wokgarnalen
- 1 teentje knoflook
- olie om in te bakken
Bereiding
Bereidingstijd: 20 minuten
Kook de sperziebonen in 15 minuten beetgaar. Roerbak ondertussen de garnalen in een teentje knoflook. Doe de kruidenpasta hier doorheen. Maak de noodles klaar, zoals op de verpakking staat (5 minuten in kokend water leggen).
Bak in een aparte koekenpan de eieren. Als de bonen gaar zijn, de noodles klaar, kun je alles in de wok doen en lekker door elkaar mixen. Vervolgens kun je het gerecht opdienen door een handje pinda’s, een partje limoen en het ei hierover te leggen.
Thaise lassi
Een lassi is een drankje dat je veel ziet in Thailand. Het bestaat voornamelijk uit fruit met yoghurt. Ik heb een variatie gemaakt met komkommer.
Deze lassi heb ik gemaakt door 2 komkommers, 3 takjes verse munt te pureren in de slowjuicer. Maar dat kan ook in een blender, zorg er voor dat er geen stukjes meer zijn. Daardoorheen heb ik 4 flinke scheppen Griekse yoghurt geroerd. Lekker fris!
Vanessa
Laatste berichten van Vanessa (toon alles)
- Bijzonder recept: grapefruit Gazpacho - 16 oktober 2024
- Paar minuten adempauze op het werk vermindert stress - 6 oktober 2024
- Bosvruchten smoothie - 4 oktober 2024
Laat een reactie achter