Met dit recept maak je je eigen suikervrije amaranth bonbons. Een heerlijke snelle lekkernij om te maken. Leuk voor het weekend!
Ingrediënten:
- 4/5 el gepofte amaranth
- 30 g maïsmeel
- 40 g pure chocolade <85%
- 2 el pindakaas /home made
- 2 el honing
- 8 dadels
Bereiding amaranth bonbons:
Smelt de chocolade au bain marie. Leg de aramanth en het maïsmeel in een kom. Vermaal de dadels in een keukenmachine. Voeg deze samen met de pindakaas en de honing bij de kom.
Meng alles door elkaar. Voeg de gesmolten chocolade ook toe, meng alles weer goed door elkaar tot je er een bal van kunt maken. Verdeel de grote bal nu in kleinere balletjes en klaar zijn je gepofte aramanth bonbons! Eet smakelijk!
PS Misschien lekker om te combineren met deze zelfgemaakte gezonde chocolademelk. Enne… voor alles geldt uiteraard, geniet met mate!
(red) Wij hebben dit heerlijke recept van Annemiek van Mooi Gezond!
Laatste berichten van Annemiek Eekelder (toon alles)
- Recept voor vegan broodje, sandwich gegrilde paprika - 28 oktober 2017
- Pastasalade met tonijn - 21 oktober 2017
- Recept voor komkommernoodles - 12 juli 2017
Laat een reactie achter