Goed eten is absoluut gezond eten. Maar zeker met dit regenachtige weer is het soms wel eens fijn om jezelf echt even te verwennen! Dat noemen we de guilty pleasure. Dit is bijvoorbeeld een hele fijne…
Ingrediënten
- suikervrije chocolade taart
- agavesiroop
- potje kersen
- mascarpone
Bereiding
Verwarm een potje kersen in een steelpan. Leng een klein potje mascarpone aan met wat water en agavesiroop Leg een stukje chocolade taart op een diep bord en schep de warme kersen erover. Een flinke dot mascarpone erbij en genieten maar!
Eet smakelijk
PS We hebben gezocht naar suikervrije kersen, maar niet kunnen vinden. Als jij die tip hebt, laat het ons hieronder bij de reacties weten. Verse zijn er immers niet meer.
Sonja Silva
Laatste berichten van Sonja Silva (toon alles)
- Guilty pleasure: Bubble Tea - 11 april 2015
- Echt lekkere chocolade zonder suiker - 13 december 2014
- Houd je lever gezond! - 28 november 2014
Laat een reactie achter