• Door naar de hoofd inhoud
  • Spring naar de eerste sidebar
  • Spring naar de voettekst
  • Over ons
  • Adverteren
  • Gastbloggers
  • Nieuwsbrief
  • Dossiers
  • Contact
Logo Goed eten Gezond leven
Hide Search
%s
  • Home
  • Goed eten
    • Voeding
    • Drinken
    • Tussendoortjes
    • Buiten koken
  • Gezond leven
    • Gezondheid
    • Zelfzorg
    • Mind
    • Vitamines & mineralen
    • Liefde & Relaties
    • Op je werk
  • Recepten
    • Ontbijt
    • Lunch
    • Diner
    • Desserts
    • Tussendoortjes
    • Drinken
    • Vegan
    • Koolhydraatarm
  • Afvallen
  • Beweging
    • Oefeningen voor thuis
    • Wandelen
    • Yoga
  • Boeken
    • Kookboeken
    • Boeken over Afvallen
    • Boeken Gezonde Leefstijl
    • Boeken over Gezondheid
    • Boeken Zelfontwikkeling
    • Boeken over Beweging
  • Leuk!
    • Restaurants
    • Erop uit
    • Cadeautips
    • Schoonheid
    • WellnessVakanties
    • Productreviews
Je bevindt je hier: Home   Recepten   Diner   Gevulde portobello’s, recept clean eating

Gevulde portobello’s, recept clean eating

Laatste update: 4 februari 2021 - Door Jenny | Leestijd ca. 1 minuut

We hebben een heerlijk recept voor gevulde portobello’s ontvangen van Dieuwke. Onze gastblogger die zoveel is afgevallen door clean eating.

Dit recept valt dus ook onder clean eating. Het is heerlijk en gezond! Bijvoorbeeld als bijgerecht of voorgerecht.

Clean Eating Recept, gevulde portobello's

Ingrediënten voor 4 gevulde portobello’s:

    • 4 portobello’s (grote kastanjechampignons)
    • 200 gram ricotta
    • 1 klein gesneden rode paprika
    • een paar sprietjes bieslook
    • 1 geperste teen knoflook
    • 20 gram pijnboompitten
    • een scheutje truffelolie

Bereidingswijze:

Verwarm de oven voor op 180 graden. Meng de ricotta met de knoflook en de bieslook.
Snijd de steeltjes van de portobello’s. Snijd deze in kleine stukjes. Leg de topjes van de portobello’s op de bakplaat.

Zet een steelpan op het vuur. Voeg een scheutje truffelolie toe en bak de steeltjes van de portobello’s en de paprika.
Voeg de ricotta toe en roer het geheel goed door. Schep het ricotta mengsel in de portobello’s en bestrooi ze met de pijnboompitten. Plaats ze 20 minuten in de voorverwarmde oven.

En genieten maar!

Misschien vind je dit ook interessant:

  • Gevulde portobello's met abrikozen van de bbq of uit de oven
    Gevulde portobello's met abrikozen van de bbq of uit de oven
  • Gehaktschotel met zoete aardappel
    Gehaktschotel met zoete aardappel
  • Pink Smoothie | Recept Clean Eating
    Pink Smoothie | Recept Clean Eating
The following two tabs change content below.
  • Biografie
  • Laatste Berichten
My Instagram profile

Jenny

Samen met Vanessa ben ik de eigenaar van deze website Goed eten Gezond leven. Zelf worstelde ik een tijd met mijn gezondheid en gewicht en ik was op zoek naar meer informatie. Eigenlijk is deze website begonnen als een grote zoektocht naar wat goed voor mij zou kunnen zijn. Hoe zou ik mezelf gezonder en fitter kunnen voelen? Ik ben heel veel gaan lezen hierover. Vanessa wist al heel veel van voeding en vertelde mij daar vaak over. Leuk om te delen vonden wij, daarom zijn wij deze blog begonnen. Deze website is onze passie. Alle info is aanvullend, dus niet ter vervanging van de reguliere geneeskunde!
My Instagram profile

Laatste berichten van Jenny (toon alles)

  • Hoe merk je dat je te weinig zuurstof binnen krijgt? - 26 maart 2023
  • Lovehandles bij mannen: meer testosteron tegen overgewicht! - 24 maart 2023
  • Welke voedingsmiddelen zijn een natuurlijke pijnstiller? - 17 maart 2023

Interessant? Lees dan ook onze andere artikelen over: bijgerecht, clean eating, dieuwke, kastanjechampignons, portobello, recept, ricotta, truffelolie, voorgerecht

Lees Interacties

Laat een reactie achter Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Primaire Sidebar

Gratis WandelBingokaarten!

Schrijf je in voor onze wekelijkse updates en ontvang gratis 4 WandelBingokaarten!

Volg ons ook op Facebook

Goed eten Gezond leven

Partners:

Wil je ons helpen? Dankzij onze partners zijn wij in staat om deze website te blijven maken. Daar zijn we blij mee. Zij bemoeien zich overigens niet met de inhoud van onze site!

Body and Fit shop    

Dossiers

Dossiers Goed eten Gezond leven over voeding, bewegen en mind




Alka Greens

Footer Widget Header

Footer

Recente berichten

  • Op een gezonde manier detoxen, dit is mijn ervaring
  • Gezond en lekker recept: gevulde pompoen met spinazie en halloumi
  • Hoe merk je dat je te weinig zuurstof binnen krijgt?
  • Lovehandles bij mannen: meer testosteron tegen overgewicht!
  • Zelf hummus maken | Makkelijk en gezond

Let op

Deze website geeft geen medisch advies en is slechts ter inspiratie bedoeld voor een gezonder leven en zelfzorg met de juiste voeding, leefstijltips en tips voor beweging. Bij fysieke of mentale klachten dien je te allen tijde je (huis)arts te raadplegen.

Meest gelezen artikelen op onze site

  1. Is kurkuma gezond?
  2. Welke maaltijdboxen zijn er allemaal?
  3. Is muntthee gezond?
  4. Feiten over het ontzuren van je lichaam
  5. Basisrecept speltpannenkoeken
  6. Tips om af te vallen als je ouder dan 40 bent
  7. Welke eiwitshake is het beste?
  8. Fitness artikelen voor de thuisfitness
  9. Collageen-proteïnepoeder getest, goed voor huid, spieren en gewrichten
  10. De lekkerste en beste suikervervanger

Goed eten Gezond leven

Over ons, onze visie en missie
Disclaimer
Privacy statement
Partners
Adverteren
Gastbloggers
Nieuwsbrief
Dossiers
Contact

Zie ook:
Wellness Vakanties

Volg ons op Social Media

Volg ons op FacebookVolg ons op Twitter Volg ons op Pinterest Volg ons op Instagram Volg ons op Youtube

© 2023 Goed Eten Gezond Leven