Dit is een heerlijk en erg gezond tussendoortje of een lekker hapje om uit te delen op verjaardagen. Met Hollandse Nieuwe haring en plakjes komkommer:
De hapjes heb je zo gemaakt en dat is fijn met dit mooie weer.
Ook is het heel erg gezond (o.a. veel vitamine D!) en koolhydraatarm.
Werkwijze:
- Je snijdt stevige plakken komkommer
- Je snijdt een stukje van de haring af en die leg je op de komkommer
- Je snijdt een plak van een zure bom (grote augurk) en die leg je op de haring
- Je garneert het met wat uitjes.
- Voor de stevigheid kun je er nog een cocktailprikker inzetten.
En dan deze haring-komkommerhapjes lekker koel serveren.
Jenny
Laatste berichten van Jenny (toon alles)
- 13 voedingsmiddelen voor meer ijzer in je bloed - 20 april 2024
- Welke keukenstijl is jouw favoriet? - 15 april 2024
- Wat zijn complexe koolhydraten en waar dienen ze voor? - 14 april 2024
Laat een reactie achter