Laatst hebben we een boekverslag gemaakt van Het allermakkelijkste kookboek light. Dit is een recept uit dit kookboek. Met slechts 4 ingrediënten en snel klaar!
Hartige taart met tomaat, geitenkaas en rozemarijn
Dit vegetarische recept is snel klaar, al moet je wel even rekening houden met de tijd dat het in de oven staat. Hieronder lees je hoe je dit maakt.
Ingrediënten:
- 300 gram lichtrijpe kerstomaten
- 300 gram verse geitenkaas
- 4 eieren
- 1 takje rozemarijn
Bereiding van deze snelle hartige taart
Verwarm de oven voor op 200 °C. Bekleed de bodem van een grote springvorm met bevochtigd bakpapier. Roer de geitenkaas, de in stukjes gesneden tomaten, de gehakte rozemarijn en de eieren door elkaar. Breng het mengsel op smaak met zout en peper.
Giet het mengsel in de vorm en druk het aan. Bak de taart 25 minuten. Dien hem warm of koud op.
Meer informatie over het Het allermakkelijkste kookboek light vind je o.a. bij Bol.com.
In dit artikel kunnen affiliatelinks getoond worden naar bepaalde producten. Dit zijn producten die wij handmatig hebben gekozen en waar wij achter staan. Door te klikken naar de webshop en hier iets te kopen, ontvangen wij een kleine affiliate-commissie. Dit kost jou echter niets extra. Ook is het volledig anoniem.
Jenny
Laatste berichten van Jenny (toon alles)
- Hoe gezond zijn zoete aardappelen? - 3 december 2023
- Moet je koolhydraten eten voor een gezond en langer leven? - 25 november 2023
- Van negatieve naar positieve gedachten - 29 oktober 2023
Miny van Zijl zegt
Er lijkt toch een bodem van bladerdeeg onder te zitten of zie ik dat verkeerd?
Jenny zegt
Ik denk dat dit door de foto komt, dat het bakpapier wat vertekend op de foto. Ik snap wel wat je bedoelt Miny, ik moest ook even goed kijken (foto staat zo in het boek).