Maak zelf je eigen spinaziepesto. Lekker en gezond!
Deze pesto, gemaakt met spinazie, is heerlijk door een pasta of op een crackertje bij de borrel. Reken er maar op dat je met dit recept in de smaak valt! En het is ook nog eens heel snel te maken.
Ingrediënten:
- 70 g spinazie bladeren
- 25 g geitenkaas (fenegriek)
- 30 g walnoten
- 3 teentjes knoflook
- 2 takjes basilicum
- 1 takje peterselie
- 2 tl olijfolie
Bereiding van deze spinaziepesto:
Was de spinazie, de basilicum en de peterselie. Pel de knoflook en leg deze met alle overige ingrediënten in de keukenmachine. Vermaal het tot een smeuïge massa. Eet smakelijk!
(Red) Dit makkelijke en gezonde recept hebben wij van onze inspirerende gastblogger Annemiek van Mooi Gezond. Meer informatie over haar vind je hier beneden!
Laatste berichten van Annemiek Eekelder (toon alles)
- Recept voor vegan broodje, sandwich gegrilde paprika - 28 oktober 2017
- Pastasalade met tonijn - 21 oktober 2017
- Recept voor komkommernoodles - 12 juli 2017
Elly Stinski zegt
goede informatie