Maak zelf je eigen spinaziepesto. Lekker en gezond!
Deze pesto, gemaakt met spinazie, is heerlijk door een pasta of op een crackertje bij de borrel. Reken er maar op dat je met dit recept in de smaak valt! En het is ook nog eens heel snel te maken.
Ingrediënten:
- 70 g spinazie bladeren
- 25 g geitenkaas (fenegriek)
- 30 g walnoten
- 3 teentjes knoflook
- 2 takjes basilicum
- 1 takje peterselie
- 2 tl olijfolie
Bereiding van deze spinaziepesto:
Was de spinazie, de basilicum en de peterselie. Pel de knoflook en leg deze met alle overige ingrediënten in de keukenmachine. Vermaal het tot een smeuïge massa. Eet smakelijk!
(Red) Dit makkelijke en gezonde recept hebben wij van onze inspirerende gastblogger Annemiek van Mooi Gezond. Meer informatie over haar vind je hier beneden!
The following two tabs change content below.
Onbewerkte, pure voeding. Positieviteit, yoga, wandelen, natuurlijke lichaamsverzorging en cosmetica. Gezond leven. Dat is mijn passie! Ik ben Annemiek Eekelder. Ik inspireer, motiveer en ik deel mijn kennis graag mensen om gezonder te gaan leven, dit doe ik op mijn website MOOI gezond. Hier vind je recepten (met onbewerkt, e-nummer vrije en biologische ingrediënten), beauty tips (met natuurlijke onbewerkte huidverzorgingsproducten), algemene tips en weetjes voor een gezonde leefstijl!
Laatste berichten van Annemiek Eekelder (toon alles)
- Recept voor vegan broodje, sandwich gegrilde paprika - 28 oktober 2017
- Pastasalade met tonijn - 21 oktober 2017
- Zelf een gezonde eiersalade maken - 17 juli 2017
Elly Stinski zegt
goede informatie