- Sla (veldsla of bladsla)
- 2/3 smaakvolle tomaten (pomodori)
- olie en azijn
- 300 gram tamme eend (zonder spek)
- 200 gram frambozen
- Olijfolie
- Rode wijn azijn
- Peper & zout
- Honing
Bereiding
Smeer de eend in met peper, zout en een beetje honing (mate van zoetheid kun je zelf bepalen). Snij de eend in reepjes van zo’n 3 cm breed.
Snij de tomaten in kleine stukjes, bereid de salade voor met alle ingrediënten.
Gril de eend een paar minuten op iedere zijde. Niet te lang, zodat het vlees nog lekker sappig blijft.
Voeg als laatste de stukjes een toe aan de salade en genieten maar.
The following two tabs change content below.
Vanessa
Samen met Jenny ben ik eigenaar van Goed eten Gezond leven. Na mijn studieperiode heb ik vooral gewerkt als online analyticus en mooie carrière moves gemaakt. Maar mijn echte passie ligt bij gezonde voeding en koken! Ik werkte al vaak met Jenny samen en ik kon haar vaak adviseren welke voeding goed voor haar was. Wij vonden het leuk om samen op onderzoek uit te gaan. Wat is nu eigenlijk een gezonde leefstijl? Wat heeft voeding en beweging voor effect op hoe je je voelt? Waarom is de kracht van gedachten zo sterk? Deze website is mijn passie. Samen met Jenny deel ik graag tips over een gezonde leefstijl. Ik ben geen arts, dus ik kan geen gezondheidsadviezen geven. Wel kan ik tips geven over een duurzame en gezonde leefstijl. Ik deel graag recepten en probeer ook graag eens wat nieuws uit op gebied van voeding.
Laatste berichten van Vanessa (toon alles)
- UV-filter bij zonnebrillen, welke categorie heb jij nodig? - 25 juni 2024
- Hoe gezond zijn frambozen? - 11 juni 2024
- Review boek: Afvallen zonder Bullshit - 18 mei 2024