- Sla (veldsla of bladsla)
- 2/3 smaakvolle tomaten (pomodori)
- olie en azijn
- 300 gram tamme eend (zonder spek)
- 200 gram frambozen
- Olijfolie
- Rode wijn azijn
- Peper & zout
- Honing
Bereiding
Smeer de eend in met peper, zout en een beetje honing (mate van zoetheid kun je zelf bepalen). Snij de eend in reepjes van zo’n 3 cm breed.
Snij de tomaten in kleine stukjes, bereid de salade voor met alle ingrediënten.
Gril de eend een paar minuten op iedere zijde. Niet te lang, zodat het vlees nog lekker sappig blijft.
Voeg als laatste de stukjes een toe aan de salade en genieten maar.
In dit artikel kunnen affiliatelinks getoond worden naar bepaalde producten. Dit zijn producten die wij handmatig hebben gekozen en waar wij achter staan. Door te klikken naar de webshop en hier iets te kopen, ontvangen wij een kleine affiliate-commissie. Dit kost jou echter niets extra. Ook is het volledig anoniem.
Vanessa
Laatste berichten van Vanessa (toon alles)
- Recept vegetarische gevulde courgette - 28 november 2023
- Lekker recept voor mosselen op z’n Spaans - 17 november 2023
- Intermittent fasting, wel de gezondheidsvoordelen, maar niet willen afvallen - 15 november 2023