- Sla (veldsla of bladsla)
- 2/3 smaakvolle tomaten (pomodori)
- olie en azijn
- 300 gram tamme eend (zonder spek)
- 200 gram frambozen
- Olijfolie
- Rode wijn azijn
- Peper & zout
- Honing
Bereiding
Smeer de eend in met peper, zout en een beetje honing (mate van zoetheid kun je zelf bepalen). Snij de eend in reepjes van zo’n 3 cm breed.
Snij de tomaten in kleine stukjes, bereid de salade voor met alle ingrediënten.
Gril de eend een paar minuten op iedere zijde. Niet te lang, zodat het vlees nog lekker sappig blijft.
Voeg als laatste de stukjes een toe aan de salade en genieten maar.
Vanessa
Laatste berichten van Vanessa (toon alles)
- Wortelcake Recept voor de Airfryer | Glutenvrij en Suikervrij - 27 februari 2024
- Groentesnacks uit de Airfryer 😋 - 22 februari 2024
- #365dagengeluk: Van klein naar groot geluk! - 14 februari 2024