Dit is echt een heel eenvoudig recept voor kippengehakt met prei. Heerlijk gekruid! De kruiden zijn wel essentieel voor de goede smaak.
Ingrediënten per persoon
- 100 gr. kippengehakt
- 200 gr. prei
- 20 gr. courgette
- 20 gr. ui fijngesneden
- 1 teentje knoflook fijngesneden of geperst
- 1 eetlepel sojasaus
- 1 theelepel Jonnie Boer kruiden, picadillo
Bereiding
Kippengehakt kruiden en rullen met de ui en knoflook. Eventueel scheutje sojasaus erbij doen.
Prei mee laten stomen en laatste minuutje de kleingesneden courgette toevoegen. Het is klaar als alles lekker zacht is. Bij de een is het iets eerder dan de ander, dat hangt af hoeveel bite je nog wenst.
Eet smakelijk!
Annemarie Arends
Laatste berichten van Annemarie Arends (toon alles)
- Boekreview De Flexikok | handig als je een vegetarische kind thuis hebt wonen! - 4 juli 2018
- Groentelasagne met mascarpone - 25 mei 2018
- Boek Oogstkoken – van het magazine Seasons - 15 maart 2018
Laat een reactie achter