Dit heerlijke recept geeft je zin in de zomer. Dan kun je de garnalen ook grillen op de barbecue. Krijg er nu al zin in!
Ingrediënten voor 2 personen
- 1 mango
- 200 gr. gepelde tijgergarnalen
- 150 gr. gemende sla
- 1 lenteui (in ringen)
- 1 tl. sesamzaadjes
- 1 teentje knoflook (geperst)
- 1 rood chilipepertje (fijngesneden)
- sap van een 1/2 citroen
- 1 el. sojasaus
- 1/2 tl. suiker
- 1 el. olijfolie
- zout
Bereiding
Wok de garnalen tot ze er wit uitzien. Doe de salade in kom en schep de garnalen erdoor. Voeg de mangopartjes toe en maak het af met de lente-ui en de sesamzaadjes. Meng het pepertje, het citroensap, de sojasaus en de knoflook door elkaar voor de dressing en serveer het apart.
Maak van de salade een maaltijd salade door 250 gr. eiernoedels toe te voegen. Kook de eiernoedels beetgaar en spoel ze af onder koud water. Voeg de noedels toe als u de snijboontjes en de garnalen in de kom doet.
Lekker met een glaasje gekoelde witte wijn (af en toe ook heel gezond 😉 ).
In dit artikel kunnen affiliatelinks getoond worden naar bepaalde producten. Dit zijn producten die wij handmatig hebben gekozen en waar wij achter staan. Door te klikken naar de webshop en hier iets te kopen, ontvangen wij een kleine affiliate-commissie. Dit kost jou echter niets extra. Ook is het volledig anoniem.
Vanessa
Laatste berichten van Vanessa (toon alles)
- Wortelcake Recept voor de Airfryer | Glutenvrij en Suikervrij - 27 februari 2024
- Groentesnacks uit de Airfryer 😋 - 22 februari 2024
- #365dagengeluk: Van klein naar groot geluk! - 14 februari 2024
Laat een reactie achter