Dit is een bijzonder fijn voorgerecht voor bij een zomerse lunch of diner.
Ingrediënten voor 4 personen
- 100 gram biologische basilicum-knoflook kaas
- zwarte olijven 8
- handje verse basilicum
- handje rucola
- olijfolie (of mayonaise)
- zout en peper
- 4 grote trostomaten
Lepel of snij de tomaten leeg. Bewaar het kapje van de tomaat om de gevulde tomaat mee af te dekken. Bestrooi de binnenkant van de tomaten met zout en peper.
Meng de overige ingrediënten door elkaar en vul de tomaten. Snij de basilicum en rucola fijn en hak de olijven grof. Gebruik het kapje van de tomaat eventueel weer als een dekseltje.
Vanessa
Laatste berichten van Vanessa (toon alles)
- Wortelcake Recept voor de Airfryer | Glutenvrij en Suikervrij - 27 februari 2024
- Groentesnacks uit de Airfryer 😋 - 22 februari 2024
- #365dagengeluk: Van klein naar groot geluk! - 14 februari 2024