Een bijzonder recept van De Groene Smaak. Altijd weer een recept met een twist. Wil je het jezelf gemakkelijk maken, dan kun je het op halen.
Ingrediënten voor 4 personen
- 1/2 krop frisee sla
- 1 kilo aardappels
- 1/2 potje gedroogde pommodori tomaten
- 4 flinke eetlepels pesto
- handje pijnboompitjes
Bereiding
Schil de aardappelen en kook deze goed gaar. Snij ondertussen de frisee heel fijn. Was de frisee en droog de blaadjes af.
Snij de tomaatjes in kleine stukjes. Rooster de pijnboompitjes. Stamp de aardappelen met een klontje boter. Voeg de pesto, frisee en tomaten toe aan de aardappelen. Meng alles door elkaar en verdeel de pijnboompitjes er boven op.
Tip: Lekker met een bal gehakt of gebakken haloumi kaas
In dit artikel kunnen affiliatelinks getoond worden naar bepaalde producten. Dit zijn producten die wij handmatig hebben gekozen en waar wij achter staan. Door te klikken naar de webshop en hier iets te kopen, ontvangen wij een kleine affiliate-commissie. Dit kost jou echter niets extra. Ook is het volledig anoniem.
Vanessa
Laatste berichten van Vanessa (toon alles)
- Gezond lunchrecept: Zoete Groenten met Feta en Ei - 5 december 2023
- Recept vegetarische gevulde courgette - 28 november 2023
- Lekker recept voor mosselen op z’n Spaans - 17 november 2023