Ons favoriete nagerecht op dit moment is de gezonde appelcrumble. Suikervrij!
Een warm taartje is echt een traktatie na je maaltijd. Maar ook heerlijk als een tussendoortje.
Ingrediënten per persoon
- 1 appel bijv. Elstar
- 1 theelepel kaneel
- 1 eetlepel kokosolie
- 1 eetlepel speltmeel of boekweitmeel
- 1 theelepel palmsuiker
Bereiding
Schil de appel en snij deze in kleine stukjes. Doe ze in een pannetje en zet het zachtjes op. Roer de kaneel er door en laat de appel zacht worden. Pak een tweede pan (koekenpan) en smelt de kokosolie. Voeg het meel en de suiker toe. Even goed roeren tot het lekker gemixt is. Het wordt niet hard in de pan.
Schep de zachte appel in een leuk kommetje en doe het baksel erover. Dan wordt het lekker krokant.
In dit artikel kunnen affiliatelinks getoond worden naar bepaalde producten. Dit zijn producten die wij handmatig hebben gekozen en waar wij achter staan. Door te klikken naar de webshop en hier iets te kopen, ontvangen wij een kleine affiliate-commissie. Dit kost jou echter niets extra. Ook is het volledig anoniem.
Eet smakelijk!
Vanessa
Laatste berichten van Vanessa (toon alles)
- Recept vegetarische gevulde courgette - 28 november 2023
- Lekker recept voor mosselen op z’n Spaans - 17 november 2023
- Intermittent fasting, wel de gezondheidsvoordelen, maar niet willen afvallen - 15 november 2023
anja zegt
palmsuiker is toch ook suiker
Vanessa zegt
Hallo Anja, goede vraag. Maar de structuur is net anders, vandaar dat het ‘geen’ suiker is. Jesse van der Velde heeft een heldere uitleg geschreven. http://jessevandervelde.com/suiker-eten-liever-niet-ontdek-de-meest-gezonde-suikervervangers/