Heerlijk, maar makkelijk te maken: een gezond amandel-appeltaartrecept, aangeleverd door Kiki. Een aanrader!
Hoe maak je deze appeltaart met amandelmeel?
Ingrediënten:
- 40 gram amandelmeel
- 2 koffielepels bakpoeder/bloem
- 1 eitje
- 1 koffielepel olijfolie
- 1 koffielepel kaneel
- 1 grote zoete appel
Bereidingstijd: 15 minuten
Voorbereidingstijd: 5 minuten
Instructies:
Schil de appel en snijd hem in kleine stukjes. Smeer een ovenbestendig schaaltje in met de olijfolie en verwarm de oven voor op 180 graden.
Meng de appel met de kaneel in het ovenschaaltje. Meng in een ander schaaltje de amandelmeel, bakpoeder en het eitje. Meng het amandelmeel mengsel door de appel en zet het schaaltje voor 15 minuten in de oven en laat deze goudbruin worden! Ideaal en super lekker als ontbijtje, maar ook voor een lekkere lunch!
Eet smakelijk!
Tip: Je kunt hem gemakkelijk een dag van te voren maken en in de koelkast bewaren!
Vanessa
Laatste berichten van Vanessa (toon alles)
- Mijn ervaring met de online gezondheidscheck van &niped - 22 januari 2025
- Bijzonder recept: grapefruit Gazpacho - 16 oktober 2024
- Paar minuten adempauze op het werk vermindert stress - 6 oktober 2024
Laat een reactie achter