Dit is weer een heerlijk gezond recept, de hartige spinazie muffin!
Een muffin wordt vaak geassocieerd met een zoete lekkernij, maar je kunt ook een hartige muffin met groenten maken. Lekker voor onderweg of als lunch.
Ingrediënten:
- 100 g gewassen spinazie
- 50 g bio veldsla
- 2 plakjes (40 g) kaas
- 2 bio eieren
- 1 pakje (5 stuks) biocrackers
- een halve roze ui
- geperste knoflook
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 180 graden. Was de spinazie en de veldsla en snijd deze in kleine stukken. Klop de eieren los en voeg deze bij de spinazie. Snijd de plakken van de kaas en de ui ook in kleine stukjes, deze voeg je bij de rest.Pers de knoflook uit, verkruimel de crackers, voeg alles door elkaar en leg het mengsel in de cupcake vormen.
Bak de muffins 30 minuten.
Eet smakelijk!
Laatste berichten van Annemiek Eekelder (toon alles)
- Recept voor vegan broodje, sandwich gegrilde paprika - 28 oktober 2017
- Pastasalade met tonijn - 21 oktober 2017
- Recept voor komkommernoodles - 12 juli 2017
Laat een reactie achter