Verwarm de oven voor op 150˚C en ga dan aan de slag met de volgende ingrediënten:
- 4 eiwitten
- 50 gram poedersuiker
- 100 gram gemalen hazelnoten
- zout
Kop de eiwitten stijf met een snufje zout. Voeg beetje bij beetje de poedersuiker toe, tot een stevig glanzend geheel ontstaat.
Spatel de hazelnoten erdoor en maak hoopjes op een bakplaat (met bakpapier bekleed).
Bak de schuimpjes af in ongeveer 30 minuten. Laat ze afkoelen in de oven met de deur open.
Bron: Lekker (w)eten van Ekoplaza
Vanessa
Laatste berichten van Vanessa (toon alles)
- Wortelcake Recept voor de Airfryer | Glutenvrij en Suikervrij - 27 februari 2024
- Groentesnacks uit de Airfryer 😋 - 22 februari 2024
- #365dagengeluk: Van klein naar groot geluk! - 14 februari 2024