Verwarm de oven voor op 150˚C en ga dan aan de slag met de volgende ingrediënten:
- 4 eiwitten
- 50 gram poedersuiker
- 100 gram gemalen hazelnoten
- zout
Kop de eiwitten stijf met een snufje zout. Voeg beetje bij beetje de poedersuiker toe, tot een stevig glanzend geheel ontstaat.
Spatel de hazelnoten erdoor en maak hoopjes op een bakplaat (met bakpapier bekleed).
Bak de schuimpjes af in ongeveer 30 minuten. Laat ze afkoelen in de oven met de deur open.
Bron: Lekker (w)eten van Ekoplaza
In dit artikel kunnen affiliatelinks getoond worden naar bepaalde producten. Dit zijn producten die wij handmatig hebben gekozen en waar wij achter staan. Door te klikken naar de webshop en hier iets te kopen, ontvangen wij een kleine affiliate-commissie. Dit kost jou echter niets extra. Ook is het volledig anoniem.
Vanessa
Laatste berichten van Vanessa (toon alles)
- Recept vegetarische gevulde courgette - 28 november 2023
- Lekker recept voor mosselen op z’n Spaans - 17 november 2023
- Intermittent fasting, wel de gezondheidsvoordelen, maar niet willen afvallen - 15 november 2023