• Door naar de hoofd inhoud
  • Spring naar de eerste sidebar
  • Spring naar de voettekst
  • Over ons
  • Adverteren
  • Gastbloggers
  • Nieuwsbrief
  • Dossiers
  • Contact
Logo Goed eten Gezond leven
Hide Search
%s
  • Home
  • Goed eten
    • Voeding
    • Drinken
    • Tussendoortjes
    • Buiten koken
  • Gezond leven
    • Gezondheid
    • Zelfzorg
    • Mind
    • Vitamines & mineralen
    • Liefde & Relaties
    • Op je werk
  • Recepten
    • Ontbijt
    • Lunch
    • Diner
    • Desserts
    • Tussendoortjes
    • Drinken
    • Vegan
    • Koolhydraatarm
  • Afvallen
  • Beweging
    • Oefeningen voor thuis
    • Wandelen
    • Yoga
  • Boeken
    • Kookboeken
    • Boeken over Afvallen
    • Boeken Gezonde Leefstijl
    • Boeken over Gezondheid
    • Boeken Zelfontwikkeling
    • Boeken over Beweging
  • Leuk!
    • Restaurants
    • Erop uit
    • Cadeautips
    • Schoonheid
    • WellnessVakanties
    • Productreviews
Je bevindt je hier: Home   Recepten   Diner   Kabeljauw met een korstje

Kabeljauw met een korstje

Laatste update: 26 augustus 2015 - Door Vanessa | Leestijd ca. 1 minuut

Ingrediënten voor 2 a 3 personen

  • 500 gr kabeljauwkabeljauw-krokant-laagje-kokosnoot
  • 500 gr cherrytomaatjes
  • 30 gr pijnboompitten
  • 1/2 el kokosmeel
  • 2 tenen knoflook
  • rasp en sap van 1 kleine citroen
  • 1 el verse tijm, fijngehakt
  • 1 el verse rozemarijn, fijngehakt
  • 1 el verse salie, fijngehakt
  • 1 el verse bieslook, fijngehakt
  • 1 tl zout
  • zwarte peper
  • 5 el olijfolie

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200C.
Maal de pijnboompitten fijn in een vijzel of met de staafmixer. Voeg vervolgens de knoflook toe en maal dat ook fijn.
Gevolgd door de 3 eetlepels olijfolie, de rasp en sap van de citroen, het zout, peper, de verse gehakte kruiden en het kokosmeel toe. Roer tot een glad mengsel.

Vet een ovenschaal in en leg kabeljauw de erin. Bestrijk de vis met het notenmengsel.
Prik de tomaatjes in en leg ze rond de kabeljauw in de ovenschaal. Giet nog een scheutje (1 a 2 eetlepels) olie over de vis en de tomaatjes. Bak de vis 18-20 minuten in de oven en vervolgens nog 3 minuten onder de gril (voor een mooi bruin korstje).

Tip lekker met gegrilde sperziebonen (met amandelen) of een frisse salade.

Misschien vind je dit ook interessant:

  • Soep van geroosterde bieten
    Soep van geroosterde bieten
  • Sardines op de BBQ met rucola en pijnboompitten
    Sardines op de BBQ met rucola en pijnboompitten
  • Recept met beukenzwam
    Recept met beukenzwam
The following two tabs change content below.
  • Biografie
  • Laatste Berichten
My Instagram profile

Vanessa

Samen met Jenny ben ik eigenaar van Goed eten Gezond leven. Na mijn studieperiode heb ik vooral gewerkt als online analyticus en mooie carrière moves gemaakt. Maar mijn echte passie ligt bij gezonde voeding en koken! Ik werkte al vaak met Jenny samen en ik kon haar vaak adviseren welke voeding goed voor haar was. Wij vonden het leuk om samen op onderzoek uit te gaan. Wat is nu eigenlijk een gezonde leefstijl? Wat heeft voeding en beweging voor effect op hoe je je voelt? Waarom is de kracht van gedachten zo sterk? Deze website is mijn passie. Samen met Jenny deel ik graag tips over een gezonde leefstijl. Ik ben geen arts, dus ik kan geen gezondheidsadviezen geven. Wel kan ik tips geven over een duurzame en gezonde leefstijl. Ik deel graag recepten en probeer ook graag eens wat nieuws uit op gebied van voeding.
My Instagram profile

Laatste berichten van Vanessa (toon alles)

  • Witlof uit de oven, maar dan echt lekker! - 24 januari 2023
  • Gezond beginnen: maak deze gezonde, verrukkelijke smoothie! - 10 januari 2023
  • Hoe maak je een bloemkoolschotel met kaas en gehakt? - 31 december 2022

Interessant? Lees dan ook onze andere artikelen over: Voedselzandloper

Primaire Sidebar

Gratis WandelBingokaarten!

Schrijf je in voor onze wekelijkse updates en ontvang gratis 4 WandelBingokaarten!

Volg ons ook op Facebook

Goed eten Gezond leven

Partners:

Wil je ons helpen? Dankzij onze partners zijn wij in staat om deze website te blijven maken. Daar zijn we blij mee. Zij bemoeien zich overigens niet met de inhoud van onze site!

Body and Fit shop

Dossiers

Dossiers Goed eten Gezond leven over voeding, bewegen en mind




Alka Greens

Footer Widget Header

Footer

Recente berichten

  • Wat wij hebben geleerd over melanoomkanker
  • Welke voeding helpt tegen een opgeblazen gevoel?
  • Doe dit om angst te verminderen en beter te slapen!
  • Witlof uit de oven, maar dan echt lekker!
  • Manifesteren voor nuchtere mensen: 7 stappen!

Let op

Deze website geeft geen medisch advies en is slechts ter inspiratie bedoeld voor een gezonder leven en zelfzorg met de juiste voeding, leefstijltips en tips voor beweging. Bij fysieke of mentale klachten dien je te allen tijde je (huis)arts te raadplegen.

Meest gelezen artikelen op onze site

  1. Is kurkuma gezond?
  2. Welke maaltijdboxen zijn er allemaal?
  3. Is muntthee gezond?
  4. Feiten over het ontzuren van je lichaam
  5. Basisrecept speltpannenkoeken
  6. Tips om af te vallen als je ouder dan 40 bent
  7. Welke eiwitshake is het beste?
  8. Fitness artikelen voor de thuisfitness
  9. Collageen-proteïnepoeder getest, goed voor huid, spieren en gewrichten
  10. De lekkerste en beste suikervervanger

Goed eten Gezond leven

Over ons, onze visie en missie
Disclaimer
Privacy statement
Partners
Adverteren
Gastbloggers
Nieuwsbrief
Dossiers
Contact

Zie ook:
Wellness Vakanties

Volg ons op Social Media

Volg ons op FacebookVolg ons op Twitter Volg ons op Pinterest Volg ons op Instagram Volg ons op Youtube

© 2023 Goed Eten Gezond Leven