Een heerlijk makkelijk receptje om te maken in grotere hoeveelheid, zodat je het kunt gebruiken op verschillende momenten. Gewoon puur natuur, in een (sla)wrap, op een crostini of door een salade.
Niet te veel natuurlijk, want dan gaat het bederven. Een paar dagen in de koelkast is geen probleem.
Ingrediënten
- 250 gr. tomaten (zonder zaadjes en zo min mogelijk vocht) in kleine stukjes gesneden
- 30 gr. rode ui, zeer fijn gesneden
- 2 eetlepels fijngesneden koriander
- 1 eetlepel limoensap
- halve theelepel fijngesneden knoflook
- halve theelepel chilipoeder
- halve theelepel gemalen komijn
- beetje zout
- beetje vers gemalen zwarte peper
- beetje cayennepeper
Bereiding
Doe alle ingrediënten in een kom en roer goed door elkaar. Laat de salsa ongeveer 20 minuten staan zodat de smaken goed kunnen intrekken.
Lekker als frisse salade bij vis of als dip met groenten, maar ook heerlijk met slawraps.
In dit artikel kunnen affiliatelinks getoond worden naar bepaalde producten. Dit zijn producten die wij handmatig hebben gekozen en waar wij achter staan. Door te klikken naar de webshop en hier iets te kopen, ontvangen wij een kleine affiliate-commissie. Dit kost jou echter niets extra. Ook is het volledig anoniem.
Vanessa
Laatste berichten van Vanessa (toon alles)
- Wortelcake Recept voor de Airfryer | Glutenvrij en Suikervrij - 27 februari 2024
- Groentesnacks uit de Airfryer 😋 - 22 februari 2024
- #365dagengeluk: Van klein naar groot geluk! - 14 februari 2024
Laat een reactie achter