Zelf een gezonde eiersalade maken is veel lekkerder en gezonder dan de kant-en-klare eiersalades. En ook heel makkelijk! Hieronder vind je het recept.
Ingrediënten:
- 5 biologische eieren
- 1 ui
- 2 el mayonaise (belze majoneis)
- 1 kleine augurk
- 1 theelepel bio bieslook
- 1 theelepel tijm
- 1 theelepel dille
- 1 theelepel paprikapoeder
eventueel extra toe te voegen:
- 1 theelepel cocktailsaus (zelfgemaakt)
Bereiding:
Je kookt de eieren ongeveer 10 minuten. Je legt de eieren horizontaal en dan verticaal in een ei snijder, zodat je kleine stukjes krijgt. Was de verse kruiden, hak de ui en de augurk in kleine stukjes. Je mengt het ei in een schaal met de mayonaise, verse kruiden, de ui en de augurk.
Eet smakelijk!
(red) Dank je wel Annemiek van Mooigezond voor dit lekkere recept!
Laatste berichten van Annemiek Eekelder (toon alles)
- Recept voor vegan broodje, sandwich gegrilde paprika - 28 oktober 2017
- Pastasalade met tonijn - 21 oktober 2017
- Zelf een gezonde eiersalade maken - 17 juli 2017
Laat een reactie achter