Wij zijn gek op allerlei kleine gerechten, zeg maar tapas. Mijn dochter en ik maken dat dan graag samen. Zo hebben wij ook een hele tafel vol heerlijke gerechten gemaakt tijdens de Paasdagen. De dagen erna hebben we nog genoten van de ‘kliekjes’, zoals deze makreelsalade met appel. Die ik tijdens een lunchvergadering lekker heb opgesmikkeld!
Ingrediënten
- 1 makreel
- 1 grote friszure appel
- 2 stengels bleekselderij
- 1 el. dille
- evt. beetje olijfolie
Bereiding
Maak de makreel schoon en zorg dat alle graatjes weg zijn. Snij de appel en bleekselderij in kleine stukjes. Mix alles goed (ook de dille) door elkaar. Mocht het een beetje droog zijn, dan kun je een beetje olijfolie toevoegen om het lekkerder te maken.
Je kunt het met een stukje brood of toast eten, maar ik at de makreelsalade gewoon zo uit mijn lunchtrommeltje.
In dit artikel kunnen affiliatelinks getoond worden naar bepaalde producten. Dit zijn producten die wij handmatig hebben gekozen en waar wij achter staan. Door te klikken naar de webshop en hier iets te kopen, ontvangen wij een kleine affiliate-commissie. Dit kost jou echter niets extra. Ook is het volledig anoniem.
Vanessa
Laatste berichten van Vanessa (toon alles)
- Recept vegetarische gevulde courgette - 28 november 2023
- Lekker recept voor mosselen op z’n Spaans - 17 november 2023
- Intermittent fasting, wel de gezondheidsvoordelen, maar niet willen afvallen - 15 november 2023
Laat een reactie achter