Start je dag goed met deze zelfgemaakte notenreep en een bakje yoghurt of neem een notenreep als tussendoortje.
Ingrediënten voor de notenrepen
- 50 gram hazelnoten
- 50 gr havervlokken
- 100 gr rozijnen
- 150 gr gedroogde abrikozen
- 4 eetlepels verse sinaasappelsap
- 3 eetlepels zonnenbloempitte
The following two tabs change content below.
Vanessa
Samen met Jenny ben ik eigenaar van Goed eten Gezond leven. Na mijn studieperiode heb ik vooral gewerkt als online analyticus en mooie carrière moves gemaakt. Maar mijn echte passie ligt bij gezonde voeding en koken! Ik werkte al vaak met Jenny samen en ik kon haar vaak adviseren welke voeding goed voor haar was. Wij vonden het leuk om samen op onderzoek uit te gaan. Wat is nu eigenlijk een gezonde leefstijl? Wat heeft voeding en beweging voor effect op hoe je je voelt? Waarom is de kracht van gedachten zo sterk? Deze website is mijn passie. Samen met Jenny deel ik graag tips over een gezonde leefstijl. Ik ben geen arts, dus ik kan geen gezondheidsadviezen geven. Wel kan ik tips geven over een duurzame en gezonde leefstijl. Ik deel graag recepten en probeer ook graag eens wat nieuws uit op gebied van voeding.
Laatste berichten van Vanessa (toon alles)
- Gegrilde bloemkool als voorgerecht - 14 september 2023
- Hoe maak je zelf gnocchi? - 8 september 2023
- Makkelijk recept: basis voor een lekkere preischotel - 1 september 2023