Deze banaanpannenkoekjes zijn lekker en snel te bereiden. Een mooi eenvoudig ontbijtgerecht voor een makkelijk ontbijtje (ook heerlijk op de zondagochten!).
Ingrediënten per persoon
- 1 banaan
- 2 eieren
- beetje olie om mee te bakken
Bereiding
Pureer de banaan en roer het ei er doorheen. Bak een of meerdere kleine bananenpannenkoekjes in een goed voorverwarmde pan.
Variatie:
- Lekker met warm rood fruit
- Doe eens wat havermout of boekweitmeel door het beslag voor iets steviger structuur
- Wil je het nog zoeter, doe er dan een beetje ahornsiroop over
- Ook lekker met een schepje Griekse yoghurt en wat noten
The following two tabs change content below.
Vanessa
Samen met Jenny ben ik eigenaar van Goed eten Gezond leven. Na mijn studieperiode heb ik vooral gewerkt als online analyticus en mooie carrière moves gemaakt. Maar mijn echte passie ligt bij gezonde voeding en koken! Ik werkte al vaak met Jenny samen en ik kon haar vaak adviseren welke voeding goed voor haar was. Wij vonden het leuk om samen op onderzoek uit te gaan. Wat is nu eigenlijk een gezonde leefstijl? Wat heeft voeding en beweging voor effect op hoe je je voelt? Waarom is de kracht van gedachten zo sterk? Deze website is mijn passie. Samen met Jenny deel ik graag tips over een gezonde leefstijl. Ik ben geen arts, dus ik kan geen gezondheidsadviezen geven. Wel kan ik tips geven over een duurzame en gezonde leefstijl. Ik deel graag recepten en probeer ook graag eens wat nieuws uit op gebied van voeding.
Laatste berichten van Vanessa (toon alles)
- Bijzonder recept: grapefruit Gazpacho - 16 oktober 2024
- Paar minuten adempauze op het werk vermindert stress - 6 oktober 2024
- Bosvruchten smoothie - 4 oktober 2024
Vanessa zegt
Bedankt voor deze goede tip!
Marijke zegt
Ik maak deze regelmatig, maar met bakbanaan (plantaan). de pannekoeken zijn steviger en neutraler van smaak, zodat je ze kan combineren met zowel zoute als zoete toppings