Deze banaanpannenkoekjes zijn lekker en snel te bereiden. Een mooi eenvoudig ontbijtgerecht voor een makkelijk ontbijtje (ook heerlijk op de zondagochten!).
Ingrediënten per persoon
- 1 banaan
- 2 eieren
- beetje olie om mee te bakken
Bereiding
Pureer de banaan en roer het ei er doorheen. Bak een of meerdere kleine bananenpannenkoekjes in een goed voorverwarmde pan.
Variatie:
- Lekker met warm rood fruit
- Doe eens wat havermout of boekweitmeel door het beslag voor iets steviger structuur
- Wil je het nog zoeter, doe er dan een beetje ahornsiroop over
- Ook lekker met een schepje Griekse yoghurt en wat noten
Vanessa
Laatste berichten van Vanessa (toon alles)
- Wortelcake Recept voor de Airfryer | Glutenvrij en Suikervrij - 27 februari 2024
- Groentesnacks uit de Airfryer 😋 - 22 februari 2024
- #365dagengeluk: Van klein naar groot geluk! - 14 februari 2024
Vanessa zegt
Bedankt voor deze goede tip!
Marijke zegt
Ik maak deze regelmatig, maar met bakbanaan (plantaan). de pannekoeken zijn steviger en neutraler van smaak, zodat je ze kan combineren met zowel zoute als zoete toppings