Ei is altijd lekker om te eten, makkelijk om mee te nemen in de lunchbox en heel gezond. We hebben een aantal artikelen van Isabelle op onze site staan, waarom ei gezond is? Wist je het nog niet, lees dat dan ook zeker even. Ja, we mogen meer dan 2 eieren in de week eten. Dat oude advies is van de baan ;-))
- Ei en hoog cholesterol, wel of niet?
- Ei een wonder, is een ei gezond?
- Ei als belangrijke bron van eiwitten
- Waarom zou ik een biologisch ei kopen?
Zo als je al deze kennis hebt genoten, kunnen we aan de gang met dit hele makkelijke recept. Ik heb er laatst een aantal gemaakt en vervolgens in de koelkast gezet om de volgende dagen mee te geven aan mijn man en dochter voor de lunch. En natuurlijk zelf ook van genoten! #preppen
Ingrediënten per muffin
- 1 (biologisch) ei
- 2 gesneden champignons
- klein beetje fijn gesneden peterselie
- beetje geraspte kaas
Bereiding
Verdeel de gesneden champignons over de muffin-vorm (al had ik een andere vorm). Breek het eitje en doe het hier overheen. Maak het af met de peterselie en kaas.
Zet het zo’n 15 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden. Het is klaar als het ei hard is geworden.
Eet smakelijk!
Vanessa
Laatste berichten van Vanessa (toon alles)
- Bijzonder recept: grapefruit Gazpacho - 16 oktober 2024
- Paar minuten adempauze op het werk vermindert stress - 6 oktober 2024
- Bosvruchten smoothie - 4 oktober 2024
Andrea zegt
Tycho en ik hebben ze net als lunch gemaakt. Heel erg lekker en simpel te maken!
Vanessa zegt
Leuk om te horen!