Ingrediënten voor 16 eieren:
- 8 eieren
- 150 g olijventapenade
- 1 bakje cherry-/kerstomaatjes, eventueel gehalveerd
- 200 gr. ham naar eigen keuze
- 16 cocktailprikkers
Bereiden gevulde paaseieren:
Kook de eieren in circa 8 minuten hard. Koel ze af onder koud water en pel ze.
Halveer de eieren in de breedte. Snijd van de onder- en bovenkant een klein kapje zodat de eieren goed blijven staan. Verdeel 1 theelepel tapenade over de halve eieren. Rijg aan elke prikker 1/2 tomaatje en 1 plakje ham.
Zet de eieren met de prikkers erin gestoken op een mooi bord. Eventueel op wat blaadjes sla (besprenkeld met zout, peper, olijfolie en balsamico).
Vanessa
Laatste berichten van Vanessa (toon alles)
- Bijzonder recept: grapefruit Gazpacho - 16 oktober 2024
- Paar minuten adempauze op het werk vermindert stress - 6 oktober 2024
- Bosvruchten smoothie - 4 oktober 2024
Laat een reactie achter