Zelf ben ik er al tijden gek op: Groente grillen op de barbecue. Maar het is soms wel zoeken naar goede recepten. Gelukkig zijn er steeds meer mensen gek op groente van de barbecue. Het is toch echt beter voor je lichaam dan al het vlees en witte stokbrood. Vandaag weer een lekker receptje om je te helpen met groente op de barbecue.
We hadden naast de venkel een lekkere tomatensalade gemaakt (tomaatjes met pesto) en een mooi stukje vlees.
Ingrediënten
- 2 venkelknollen in kleine stukjes
- 2 el fijngehakte walnoten
- 1 el geraspte Parmezaanse kaas
- 1 liter groentebouillon
Verder nodig: een groente-grillschaal voor de barbecue
Bereiding
Kook de venkel even 3 minuten beetgaar in de bouillon. Doe de groente, kaas en noten op de grillschaal en zet het zo’n 10-15 op de hete barbecue. Heb je geen barbecue aan staan, dan kan het natuurlijk ook in een voorverwarmde oven van 200 graden bereid worden.
Eet smakelijk!
Vanessa
Laatste berichten van Vanessa (toon alles)
- Bijzonder recept: grapefruit Gazpacho - 16 oktober 2024
- Paar minuten adempauze op het werk vermindert stress - 6 oktober 2024
- Bosvruchten smoothie - 4 oktober 2024
Laat een reactie achter