Het nieuwe kookboek van Estee Strooker ‘Vlees noch Vis‘ staat vol met 60 recepten zonder vlees en vis. Dat klinkt voor sommige wat ver van hun bed, maar de eerste recepten waren erg lekker. Tegenwoordig is iedereen het er wel over eens, dat vaker vegetarisch eten verstandig is. Niet alleen om je eigen lichaam maar ook vanuit duurzaamheid.
60 vegetarische recepten
Alle recepten zijn stuk voor stuk een feestje op zich. Wij hebben van het weekend genoten van aubergine rolletjes in tomatensaus. Echt heerlijk, weer anders dan de combinatie die ik zelf vaker maak met de groentelasagne.
Leuke indeling
Het boek heeft een leuke indeling, niet de standaard ontbijt, lunch en diner. Met een persoonlijke introductie bevat het boek de volgende hoofdstukken:
- Feestlijk koken voor (vega)visite
- Vriendelijk prijsje
- Vol vitamine
- Vegan for a day
- De basis
- Thema tafels, zoals verjaardag, diner en detoxen.
Over Estee Strooker
Estée Strooker heeft jaren ervaring opgedaan in de restaurants van haar oom, maar de finesses leerde ze kennen aan de koksopleiding en stages in Frankrijk. Ze was de eerste masterchef en heeft haar eigen restaurant ’t Amusement in Arnhem.
Meer over Vlees noch Vis
60 gevarieerde groentegerechten van kleurrijke bieten-linzenburger tot verrassende pompoenvijgentaart.
Uitgeverij: 24 kitchen.nl
192 pagina’s
Hardcover
Prijs: €19,99
Vanessa
Laatste berichten van Vanessa (toon alles)
- Bijzonder recept: grapefruit Gazpacho - 16 oktober 2024
- Paar minuten adempauze op het werk vermindert stress - 6 oktober 2024
- Bosvruchten smoothie - 4 oktober 2024
Laat een reactie achter