Hou je er niet van om uren in de keuken te staan, maar vind je het wel leuk om iets lekkers en moois op tafel te zetten? Dan is het nieuwste kookboek van Donna Hay echt iets voor jou.
Nieuwe klassiekers is een kookboek waarin meer dan 300 klassieke recepten staan. Haar motto fast, fresh & simple komt natuurlijk ook in dit boek tot z’n recht.
Heel veel prachtige inspirerende foto’s dat is echt een kenmerk van dit boek. En dit zijn gerechten die je zelf kunt maken, dus niet door een chef gemaakt die heel ver van jouw bed staat. Maar makkelijk en praktisch.
18 Hoofdstukken met klassieke gerechten
Dit dikke boek is ingedeeld in twee delen: zoet en hartig. Vervolgens worden deze delen weer in heel logische rubrieken ingedeeld. De kracht van dit boek zit ‘m in de eenvoud en de duur dat het kookboek mee zal gaan. Het zijn makkelijk te maken klassieke gerechten, van een uiensoep tot sushi.
Extra informatie
Heel handig is de informatie achter in het boek met:
- een verklarende woordenlijst van ingrediënten
- internationale maten en omrekentabellen
- een overzicht van keukengerei
- indeling van het boek op verschillende wijzen
Wie is Donna Hay?
Ben je nog niet bekend met Donna Hay? Bekijk dan het interview met Donna Hay bij RTL Late Night. Ze geeft een goed beeld hoe zij kookt en hoe je heel eenvoudige gerechten super smakelijk op je bord presenteert. In dit interview een korte demonstratie hoe je pasta carbonara op kunt maken.
Ze heeft eerder het boek Fast, Fresh, Simple uitgegeven. Een boek met 160 heerlijk eenvoudige gerechten. Dus ook voor de dagelijkse maaltijd. Onder tussen heeft ze ruim 4 miljoen kookboeken verkocht en een kookprogramma dat in 82 landen wordt uitgezonden. Echt iemand om te kennen als je van lekker eten houdt!
Meer informatie boek:
Hardcover
448 pagina’s
€ 45,00
Bestellen – meer info
Foto’s in het boek:
Vanessa
Laatste berichten van Vanessa (toon alles)
- Bijzonder recept: grapefruit Gazpacho - 16 oktober 2024
- Paar minuten adempauze op het werk vermindert stress - 6 oktober 2024
- Bosvruchten smoothie - 4 oktober 2024
Laat een reactie achter