Mijn dochter is gek op ceasar salade, maar alleen salade geeft niet altijd de juiste voldoening. Nu heb ik een aantal haricot verts toegevoegd, waardoor het extra vullend is. Lekker als hoofdgerecht in de zomer, bijgerecht of als lunch. Bekijk het makkelijke recept!
Ingrediënten voor 2 personen
- 2 kropjes little gem sla
- 100 gram (biologische) spekjes
- 150 gram haricot verts
- 2 eieren
Voor de dressing mix je de volgende ingrediënten. Bewaar deze in een glazen pot of fles met ruime opening en je hebt voor je lunch op het werk ook een heerlijke dressing staan!
- 10 cl goede extra vergine olijfolie
- 10 cl witte wijnazijn
- 1 flink eetl. mayonaise
- 5 cl droge witte wijn
- 1 ansjovis filets (naar smaak)
- 1 teentje geperste knoflook
- 1 fijngesnipperd sjalotje
Bereiding
Maak de salade mooi op of doe het in een lunchbox. Mijn dochter had deze salade mooi opgemaakt, gezellig samen met een vriendinnetje!
Eet smakelijk!
In dit artikel kunnen affiliatelinks getoond worden naar bepaalde producten. Dit zijn producten die wij handmatig hebben gekozen en waar wij achter staan. Door te klikken naar de webshop en hier iets te kopen, ontvangen wij een kleine affiliate-commissie. Dit kost jou echter niets extra. Ook is het volledig anoniem.
Vanessa
Laatste berichten van Vanessa (toon alles)
- Wortelcake Recept voor de Airfryer | Glutenvrij en Suikervrij - 27 februari 2024
- Groentesnacks uit de Airfryer 😋 - 22 februari 2024
- #365dagengeluk: Van klein naar groot geluk! - 14 februari 2024
Laat een reactie achter