Als je de foto ziet, krijg je toch meteen trek? Een fantastisch recept voor Chocolade Vanille Brownies van Annemiek van MOOI Gezond.
Wat heb je nodig voor deze vanille brownies?
- 1 tl vanille
- 100 gram dadels
- 40 gram pure chocolade
- 50 gram amandelmeel
- 10 gram ongezouten roomboter
- 50 gram walnoten
- bakvorm van doorsnede 16 cm
Hoe maak je het?
We beginnen met het maken van de bodem:
- Doe de amandelmeel en ongezouten roomboter bij elkaar in de keukenmachine.
- Laat de keukenmachine draaien totdat het een geheel en wat steviger deeg wordt.
- Bedek de bodem van de bakvorm met bakfolie.
- Verdeel het deeg over de bakvorm en druk goed aan met de achterkant van een lepel.
Daarna gaan we door met de vulling:
- Doe de dadels, een beetje water en de vanillepoeder bij elkaar in de keukenmachine.
- Laat de keukenmachine weer even goed draaien.
- Hak de walnoten vervolgens in stukjes.
- Doe de walnoten door de vulling en meng deze goed!
- Verdeel de vulling over de bodem
En last but not least de topping:
- Smelt de chocolade au bain marie
- De overige walnoten hak je vervolgens fijn.
- Giet de chocolade over de brownie en doe er wat walnoten overheen.
- Laat de brownies een uur afkoelen op kamertemperatuur. De chocolade moet hierbij hard geworden zijn.
- Als de chocolade hard geworden is , dan zijn de brownies ready! Snijd ze in leuke stukjes en genieten maar…
The following two tabs change content below.
Onbewerkte, pure voeding. Positieviteit, yoga, wandelen, natuurlijke lichaamsverzorging en cosmetica. Gezond leven. Dat is mijn passie! Ik ben Annemiek Eekelder. Ik inspireer, motiveer en ik deel mijn kennis graag mensen om gezonder te gaan leven, dit doe ik op mijn website MOOI gezond. Hier vind je recepten (met onbewerkt, e-nummer vrije en biologische ingrediënten), beauty tips (met natuurlijke onbewerkte huidverzorgingsproducten), algemene tips en weetjes voor een gezonde leefstijl!
Laatste berichten van Annemiek Eekelder (toon alles)
- Recept voor vegan broodje, sandwich gegrilde paprika - 28 oktober 2017
- Pastasalade met tonijn - 21 oktober 2017
- Recept voor komkommernoodles - 12 juli 2017
Laat een reactie achter