Geitenkaassalade kennen we natuurlijk allemaal en zo lastig is dat niet om te maken. Bovendien vinden de meeste mensen het lekker.
Het is leuk om er eens een andere twist aan te kunnen geven. Dat doe ik door niet gewone geitenkaas toe te voegen, maar geitenkaas pops. Ik kreeg deze geitenkaas pops in de Foodybox. Zo leuk om dan wat nieuws te ontdekken. Geitenkaas pops zijn luchtig gepofte stukjes geitenkaas. Ze zijn gemaakt van 100% geitenkaas, dus geen andere gekke toevoegingen.
Deze geitenkaasbolletjes smaken wel iets zouter dan dat je normaal gewend bent van geitenkaas. Daardoor is het heerlijk te combineren met bijvoorbeeld aardbeien, die kwamen bij mij ook uit de Foodybox.
En dan denk je misschien wat is dat voor een leuke box? Sorry, dat is alleen voor foodbloggers, zoals wij. We kunnen zo producten proberen in recepten en zo helpen met de promotie. Dat vind ik persoonlijk altijd leuk, want nu ontvang met regelmaat producten, die ik niet (altijd) ken om mee te experimenteren. En de doos uitpakken geeft het gevoel van het uitpakken van een Kerstpakket, een doos vol met verrassingen!
Hieronder vind je mijn recept voor deze unieke geitenkaassalade mét aardbeien.
Hoe maak je een originele geitenkaassalade?
Ingrediënten per persoon:
- Gemixte sla naar keuze
- 1/3 komkommer in kleine stukjes
- 5 tot 6 aardbeien in vieren
- Zakje geitenkaas pops (of anders gewone geitenkaas)
- Handje walnoten
- Scheutje olijfolie
- Scheutje balsamicocrème
Bereidingswijze:
Bedek de bodem van je bord met een paar flinke handen sla. Verdeel de overige ingrediënten hierover heen en als laatste de olijfolie en balsamicocrème. Die kun je echt in een mooie sierlijke streep hierover verdelen. Dat maakt het een extra feestelijke geitenkaassalade.
Eet smakelijk!
Vanessa
Laatste berichten van Vanessa (toon alles)
- Bijzonder recept: grapefruit Gazpacho - 16 oktober 2024
- Paar minuten adempauze op het werk vermindert stress - 6 oktober 2024
- Bosvruchten smoothie - 4 oktober 2024
Laat een reactie achter