Dit heerlijke recept geeft je zin in de zomer. Dan kun je de garnalen ook grillen op de barbecue. Krijg er nu al zin in!
Ingrediënten voor 2 personen
- 1 mango
- 200 gr. gepelde tijgergarnalen
- 150 gr. gemende sla
- 1 lenteui (in ringen)
- 1 tl. sesamzaadjes
- 1 teentje knoflook (geperst)
- 1 rood chilipepertje (fijngesneden)
- sap van een 1/2 citroen
- 1 el. sojasaus
- 1/2 tl. suiker
- 1 el. olijfolie
- zout
Bereiding
Wok de garnalen tot ze er wit uitzien. Doe de salade in kom en schep de garnalen erdoor. Voeg de mangopartjes toe en maak het af met de lente-ui en de sesamzaadjes. Meng het pepertje, het citroensap, de sojasaus en de knoflook door elkaar voor de dressing en serveer het apart.
Maak van de salade een maaltijd salade door 250 gr. eiernoedels toe te voegen. Kook de eiernoedels beetgaar en spoel ze af onder koud water. Voeg de noedels toe als u de snijboontjes en de garnalen in de kom doet.
Lekker met een glaasje gekoelde witte wijn (af en toe ook heel gezond 😉 ).
Vanessa
Laatste berichten van Vanessa (toon alles)
- Bijzonder recept: grapefruit Gazpacho - 16 oktober 2024
- Paar minuten adempauze op het werk vermindert stress - 6 oktober 2024
- Bosvruchten smoothie - 4 oktober 2024
Laat een reactie achter