Heerlijk, maar makkelijk te maken: een gezond amandel-appeltaartrecept, aangeleverd door gastblogger Kiki. Een aanrader!
Ingrediënten:
- 40 gram amandelmeel
- 2 koffielepels bakpoeder/bloem
- 1 eitje
- 1 koffielepel olijfolie
- 1 koffielepel kaneel
- 1 grote zoete appel
Bereidingstijd: 15 minuten
Voorbereidingstijd: 5 minuten
Instructies:
Schil de appel en snijd hem in kleine stukjes. Smeer een ovenbestendig schaaltje in met de olijfolie en verwarm de oven voor op 180 graden.
Meng de appel met de kaneel in het ovenschaaltje. Meng in een ander schaaltje de amandelmeel, bakpoeder en het eitje. Meng het amandelmeel mengsel door de appel en zet het schaaltje voor 15 minuten in de oven en laat deze goudbruin worden! Ideaal en super lekker als ontbijtje, maar ook voor een lekkere lunch!
Eet smakelijk!
Tip: Je kunt hem gemakkelijk een dag van te voren maken en in de koelkast bewaren!
—
Wij hebben dit artikel gekregen van Kiki. Benieuwd naar meer gezonde en lekkere recepten? Neem een kijkje op haar profiel hieronder.
Kiki Koesen
Laatste berichten van Kiki Koesen (toon alles)
- Gezond amandel-appeltaartrecept - 24 april 2016
- Waarom krachttraining helpt bij afvallen - 7 april 2016
- Een gezonde smoothie met Kiwano - 15 maart 2016
Laat een reactie achter