In het kookboek van Mieke Koster vind je veel recepten, die heel goed te eten zijn in een gezin met opgroeiende kinderen. Want die willen ook ‘gewoon’ eten en niet alleen maar gezond. Dat is in ieder geval mijn ervaring. Als ik bijvoorbeeld broccoli couscous op tafel zet, dan kan ik wel eens een opmerking krijgen.
Vorig weekend hebben we genoten van visburgers. Oké, de broodjes en visburgers zijn misschien niet voor iedere leefstijl ‘helemaal’ gezond, maar dat moet toch ook kunnen op z’n tijd. Ik had nog Ton’s mosselsaus staan, die heb ik gebruikt in plaats van zelfgemaakte remouladesaus. De sauzen van Ton, zijn heerlijk puur en biologisch. Je kunt de meeste producten van Ton(’s mosterd) bij veel natuurwinkels kopen, zoals o.a. Ekoplaza, maar ook de Plus verkoopt Tons Zeeuwse Mosselsaus.
Ingrediënten voor 4 gezonde visburgers
- 4 meergranen (afbak)broodjes
- 4 kabeljauwburgers
- 4 tomaten
- bakje zeekraal
- veld- of ijsbergsla
- kappertjes
- remoulade of ravigottesaus
Wil je liever geen kant en klare burgers kopen, bekijk dan mijn recept om zelf vissticks te maken.
Bereiding
Bak de visburgers conform de instructies. En eventueel de broodjes als dat nodig is. Warm de zeekraal op en maak de broodjes op met alle ingrediënten.
Eet smakelijk!
Vanessa
Laatste berichten van Vanessa (toon alles)
- Bijzonder recept: grapefruit Gazpacho - 16 oktober 2024
- Paar minuten adempauze op het werk vermindert stress - 6 oktober 2024
- Bosvruchten smoothie - 4 oktober 2024
Laat een reactie achter