In het kookboek van Mieke Koster vind je veel recepten, die heel goed te eten zijn in een gezin met opgroeiende kinderen. Want die willen ook ‘gewoon’ eten en niet alleen maar gezond. Dat is in ieder geval mijn ervaring. Als ik bijvoorbeeld broccoli couscous op tafel zet, dan kan ik wel eens een opmerking krijgen.
Vorig weekend hebben we genoten van visburgers. Oké, de broodjes en visburgers zijn misschien niet voor iedere leefstijl ‘helemaal’ gezond, maar dat moet toch ook kunnen op z’n tijd. Ik had nog Ton’s mosselsaus staan, die heb ik gebruikt in plaats van zelfgemaakte remouladesaus. De sauzen van Ton, zijn heerlijk puur en biologisch. Je kunt de meeste producten van Ton(’s mosterd) bij veel natuurwinkels kopen, zoals o.a. Ekoplaza, maar ook de Plus verkoopt Tons Zeeuwse Mosselsaus.
Ingrediënten voor 4 gezonde visburgers
- 4 meergranen (afbak)broodjes
- 4 kabeljauwburgers
- 4 tomaten
- bakje zeekraal
- veld- of ijsbergsla
- kappertjes
- remoulade of ravigottesaus
Wil je liever geen kant en klare burgers kopen, bekijk dan mijn recept om zelf vissticks te maken.
Bereiding
Bak de visburgers conform de instructies. En eventueel de broodjes als dat nodig is. Warm de zeekraal op en maak de broodjes op met alle ingrediënten.
Eet smakelijk!
In dit artikel kunnen affiliatelinks getoond worden naar bepaalde producten. Dit zijn producten die wij handmatig hebben gekozen en waar wij achter staan. Door te klikken naar de webshop en hier iets te kopen, ontvangen wij een kleine affiliate-commissie. Dit kost jou echter niets extra. Ook is het volledig anoniem.
Vanessa
Laatste berichten van Vanessa (toon alles)
- Wortelcake Recept voor de Airfryer | Glutenvrij en Suikervrij - 27 februari 2024
- Groentesnacks uit de Airfryer 😋 - 22 februari 2024
- #365dagengeluk: Van klein naar groot geluk! - 14 februari 2024
Laat een reactie achter