Snel iets bijzonders op tafel zetten? Deze visrolletjes zijn zo gemaakt en zorgen voor een goede presentatie. Je kunt er indruk mee maken op de gasten. Lekker met verse pasta of gebakken aardappeltjes. Hieronder vind je het recept voor deze tilapiafilet visrolletjes.
Hoe maak je tilapiafilet visrolletjes?
Ingrediënten voor 4 personen:
- 4 tilapiafilets
- zwarte olijventapenade
- 8 blaadjes bascilicum
- 1/2 blik ontvelde tomaten
- 1/2 pak passata
- 400 gram sperziebonen
- 1 teen knoflook
- 1 eetlepel Italiaanse kruiden
- 1 scheutje balsamico
- zout en peper naar smaak
Lees hier ons artikel over duurzame vis
Bereidingswijze:
- Kook de sperziebonen tot de beetgaar zijn
- Snij alle filets in twee lange repen. Bestrijk de filets met de tapenade en doe er per halve vis 2 blaadjes bascilicum op.
- Rol de vissen op en prik ze vast met een cocktailprikker
- Fruit de knoflook in de pan
- Doe de tomaten, passata in de pan en doe de kruiden erbij
- Voeg de vis na 5 minuten toe, laat het 5 minuten op 1 zijde garen
- Draai de vis om en voeg de sperziebonen toe. Laat het geheel nog 5 minuten pruttelen
Haal de vissen uit de pan, schep de saus met sperziebonen er over en serveer het warm met de pasta of aardappeltjes.
Eet smakelijk!
Vanessa
Laatste berichten van Vanessa (toon alles)
- Bijzonder recept: grapefruit Gazpacho - 16 oktober 2024
- Paar minuten adempauze op het werk vermindert stress - 6 oktober 2024
- Bosvruchten smoothie - 4 oktober 2024