Wil je graag genieten van een bordje pasta, maar niet te veel calorieën eten? Of eet je glutenvrij? Dan is deze biologische vegan pasta van Slendier misschien iets voor jou. Ik heb het alvast uitgetest!
Makkelijk en snel!
Het bereiden van deze pasta is echt kinderspel. Je hoeft alleen het pakje open te knippen, de pasta af te spoelen en in kokend heet water te leggen. Afgieten en bij je saus doen. Dus het is mogelijk om deze koolhydraatarme pastamaaltijd binnen 2 minuten op tafel te zetten!
Wij gingen natuurlijk voor een zelfgemaakte saus bij deze spaghetti.
Wat eet je bij deze biologische ‘spaghetti’
Ik heb er voor gekozen om zelf gehaktballetjes te maken en met gegrilde courgette in een tomatensaus. We vonden dat er niet veel smaak aan de pasta zelf zit. Dus een goede en lekkere pastasaus is wat ons betreft wel een voorwaarde. Ik heb eerder het recept uitgeschreven om zelf een lekkere tomatensaus te maken.
Slendier gerechten, een gezonde keuze!
Deze producten van Slendier komen uit Azië en zijn puur plantaardig, biologisch en koolhydraatarm. Je kunt deze pasta bij enkele supermarkten kopen voor 2,99 per 2 (kleine) porties (prijs in 2016).
Het is gemaakt van de wortel van Konjac plant. In deze wortel zit glucomannaan, een ingrediënt waardoor je hongergevoel onderdrukt wordt. Sommigen noemen dit een echte superfood. Ook wordt de Konjac plant steeds populairder omdat het een effectief middel zou zijn tegen overgewicht.
Het is sowieso een betere keuze dan andere glutenvrije pastavervangers die weinig voedingswaarde hebben.
Tip: Bekijk ook onze andere artikelen over koolhydraatarm eten en koolhydraatarme recepten.
Vanessa
Laatste berichten van Vanessa (toon alles)
- Bijzonder recept: grapefruit Gazpacho - 16 oktober 2024
- Paar minuten adempauze op het werk vermindert stress - 6 oktober 2024
- Bosvruchten smoothie - 4 oktober 2024
Laat een reactie achter