Tijdens onze Kerstproeverij hebben we dit recept gemaakt. Vooraf hadden de meeste iets van … Eenmaal een eerste hap en ze waren om. Het was echt erg lekker.
Ingrediënten voor 4 personen
- 2 rode bieten (rauw)
- half bolletje geitenkaas
- flinke hand pistachenoten (gepeld)
- beetje balsamico
Bereiding
Kook de bieten een paar minuten. Het is nodig dat de bieten een beetje bite houden. Dus niet te lang koken. Afhankelijk van de grootte tussen 5 en 8 minuten. Rooster onder tussen de pistachenootjes.
Zodra de bieten afgekoeld zijn, kun je mooie plakjes snijden met een kaasschaaf. Leg de bieten mooi op een bord. In het midden een beetje gehusselde geitenkaas. Sprenkel de balsamico erover en als laatste de nootjes.
In dit artikel kunnen affiliatelinks getoond worden naar bepaalde producten. Dit zijn producten die wij handmatig hebben gekozen en waar wij achter staan. Door te klikken naar de webshop en hier iets te kopen, ontvangen wij een kleine affiliate-commissie. Dit kost jou echter niets extra. Ook is het volledig anoniem.
Vanessa
Laatste berichten van Vanessa (toon alles)
- Wortelcake Recept voor de Airfryer | Glutenvrij en Suikervrij - 27 februari 2024
- Groentesnacks uit de Airfryer 😋 - 22 februari 2024
- #365dagengeluk: Van klein naar groot geluk! - 14 februari 2024
Laat een reactie achter