Bietjes zijn heel gezond en makkelijk te maken. Ik heb er een bietencarpaccio met bramen van gemaakt. Al is dit natuurlijk misbruik van het woord carpaccio. Maar dat doen we wel vaker ;-))
Ingrediënten
1 portie (bord) bestaat uit:
- 1 flinke gekookte biet
- handje veldsla
- 50 gr. zachte geitenkaas
- 5 bramen
- 1 el. pijnboompitten
- 1 tl. gojibessen
- 1 el. olijfolie
- 1 tl. honing
- 1 tl. balsamico
- zout en peper naar smaak
Bereiding bietencarpaccio
Snijd met een mandoline of kaasschaaf de bietjes heel fijn. Versier het bord met de overige ingrediënten, met uitzondering van de ingrediënten van de dressing.
Maak de dressing in een apart kommetje en verdeel het over de bietencarpaccio-salade.
Eet smakelijk!
In dit artikel kunnen affiliatelinks getoond worden naar bepaalde producten. Dit zijn producten die wij handmatig hebben gekozen en waar wij achter staan. Door te klikken naar de webshop en hier iets te kopen, ontvangen wij een kleine affiliate-commissie. Dit kost jou echter niets extra. Ook is het volledig anoniem.
Vanessa
Laatste berichten van Vanessa (toon alles)
- Wortelcake Recept voor de Airfryer | Glutenvrij en Suikervrij - 27 februari 2024
- Groentesnacks uit de Airfryer 😋 - 22 februari 2024
- #365dagengeluk: Van klein naar groot geluk! - 14 februari 2024
Laat een reactie achter