• Door naar de hoofd inhoud
  • Spring naar de eerste sidebar
  • Spring naar de voettekst
  • Over ons
  • Adverteren
  • Gastbloggers
  • Nieuwsbrief
  • Dossiers
  • Contact
Logo Goed eten Gezond leven
Hide Search
%s
  • Home
  • Goed eten
    • Voeding
    • Drinken
    • Tussendoortjes
    • Buiten koken
  • Gezond leven
    • Gezondheid
    • Zelfzorg
    • Mind
    • Vitamines & mineralen
    • Liefde & Relaties
    • Op je werk
  • Recepten
    • Ontbijt
    • Lunch
    • Diner
    • Desserts
    • Tussendoortjes
    • Drinken
    • Vegan
    • Koolhydraatarm
  • Afvallen
  • Beweging
    • Oefeningen voor thuis
    • Wandelen
    • Yoga
  • Boeken
    • Kookboeken
    • Boeken over Afvallen
    • Boeken Gezonde Leefstijl
    • Boeken over Gezondheid
    • Boeken Zelfontwikkeling
    • Boeken over Beweging
  • Leuk!
    • Restaurants
    • Erop uit
    • Cadeautips
    • Schoonheid
    • WellnessVakanties
    • Productreviews
Je bevindt je hier: Home   Recepten   Bloemkool tabouleh met kabeljauw

Bloemkool tabouleh met kabeljauw

Gepubliceerd op: 8 juni 2017 - Door Vanessa | Leestijd ca. 2 minuten

Wil je een dagje koolhydraatarm eten, maak dan dit heerlijke recept: bloemkool tabouleh met kabeljauw. Het staat met 15 minuten op tafel en zit vol met goede voedingsstoffen, onder andere uit de bloemkool!

Ingrediënten voor 4 personen

  • 1 bloemkool
  • 15 kleine tomaten
  • 20 gram platte peterselie
  • 3 lente/bosui
  • 1 citroen
  • 2 el. goede smaakvolle olijfolie
  • 4 kabeljauw filets
  • handje pompoenpitten
  • handje gehakte walnoten
  • zout en peper naar smaak



Bereiding van de bloemkool tabouleh

Snijd de bloemkool in kleine roosjes en kook deze in een paar minuten beetgaar. Rasp de citroen en pers de helft uit. Snij de peterselie en bosui fijn. Rooster de pompoenpitten en walnoten in een droge koekenpan.

Als de bloemkool heeft gekookt, kun je ‘m met koud water afspoelen en de overige ingrediënten er door heen roeren (met uitzondering van de vis).

De vis even grillen tot deze gaar is en bij (of in kleine stukjes door) de tabouleh eten.

Zelf at ik in verband met een stofwisselingskuur dit recept zonder pompoenpitten en walnoten, vandaar dat je deze niet op de foto ziet. Maar als de kuur voorbij is, ga ik het zeker weer maken met pompoenpitten en walnoten (dat geeft er namelijk nog een extra bite aan).

Eet smakelijk!

Recept Bloemkool tabouleh met kabeljauw




Misschien vind je dit ook interessant:

  • Italiaanse bloemkool uit de oven
    Italiaanse bloemkool uit de oven
  • Linzensalade met bloemkool en kerstomaten
    Linzensalade met bloemkool en kerstomaten
  • Bloemkool stamppot zonder aardappelen
    Bloemkool stamppot zonder aardappelen
The following two tabs change content below.
  • Biografie
  • Laatste Berichten
My Instagram profile

Vanessa

Samen met Jenny ben ik eigenaar van Goed eten Gezond leven. Na mijn studieperiode heb ik vooral gewerkt als online analyticus en mooie carrière moves gemaakt. Maar mijn echte passie ligt bij gezonde voeding en koken! Ik werkte al vaak met Jenny samen en ik kon haar vaak adviseren welke voeding goed voor haar was. Wij vonden het leuk om samen op onderzoek uit te gaan. Wat is nu eigenlijk een gezonde leefstijl? Wat heeft voeding en beweging voor effect op hoe je je voelt? Waarom is de kracht van gedachten zo sterk? Deze website is mijn passie. Samen met Jenny deel ik graag tips over een gezonde leefstijl. Ik ben geen arts, dus ik kan geen gezondheidsadviezen geven. Wel kan ik tips geven over een duurzame en gezonde leefstijl. Ik deel graag recepten en probeer ook graag eens wat nieuws uit op gebied van voeding.
My Instagram profile

Laatste berichten van Vanessa (toon alles)

  • Witlof uit de oven, maar dan echt lekker! - 24 januari 2023
  • Gezond beginnen: maak deze gezonde, verrukkelijke smoothie! - 10 januari 2023
  • Hoe maak je een bloemkoolschotel met kaas en gehakt? - 31 december 2022

Interessant? Lees dan ook onze andere artikelen over: bloemkool anders eten, bloemkool recept, bosui, GOK, kabeljauw, koolhydraat arm, LP-2, peterselie, salade met bloemkool, Tomaten

Lees Interacties

Laat een reactie achter Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Primaire Sidebar

Gratis WandelBingokaarten!

Schrijf je in voor onze wekelijkse updates en ontvang gratis 4 WandelBingokaarten!

Volg ons ook op Facebook

Goed eten Gezond leven

Partners:

Wil je ons helpen? Dankzij onze partners zijn wij in staat om deze website te blijven maken. Daar zijn we blij mee. Zij bemoeien zich overigens niet met de inhoud van onze site!

Body and Fit shop

Dossiers

Dossiers Goed eten Gezond leven over voeding, bewegen en mind




Alka Greens

Footer Widget Header

Footer

Recente berichten

  • Wat wij hebben geleerd over melanoomkanker
  • Welke voeding helpt tegen een opgeblazen gevoel?
  • Doe dit om angst te verminderen en beter te slapen!
  • Witlof uit de oven, maar dan echt lekker!
  • Manifesteren voor nuchtere mensen: 7 stappen!

Let op

Deze website geeft geen medisch advies en is slechts ter inspiratie bedoeld voor een gezonder leven en zelfzorg met de juiste voeding, leefstijltips en tips voor beweging. Bij fysieke of mentale klachten dien je te allen tijde je (huis)arts te raadplegen.

Meest gelezen artikelen op onze site

  1. Is kurkuma gezond?
  2. Welke maaltijdboxen zijn er allemaal?
  3. Is muntthee gezond?
  4. Feiten over het ontzuren van je lichaam
  5. Basisrecept speltpannenkoeken
  6. Tips om af te vallen als je ouder dan 40 bent
  7. Welke eiwitshake is het beste?
  8. Fitness artikelen voor de thuisfitness
  9. Collageen-proteïnepoeder getest, goed voor huid, spieren en gewrichten
  10. De lekkerste en beste suikervervanger

Goed eten Gezond leven

Over ons, onze visie en missie
Disclaimer
Privacy statement
Partners
Adverteren
Gastbloggers
Nieuwsbrief
Dossiers
Contact

Zie ook:
Wellness Vakanties

Volg ons op Social Media

Volg ons op FacebookVolg ons op Twitter Volg ons op Pinterest Volg ons op Instagram Volg ons op Youtube

© 2023 Goed Eten Gezond Leven