Ook zo gek op een heerlijke curry met groente? Deze is zo vullend, dat je er geen rijst bij hoeft te eten. Maar kan natuurlijk wel als daar je voorkeur naar uitgaat.
Ingrediënten voor 2-3 personen
- 200 gram sperziebonen in stukjes van 3-4 cm
- 1 romanesco of bloemkool in kleine roosjes
- flinke hand cashewnoten (ongebrand en ongezouten)
- flesje kokosmelk
- 1 flinke teen knoflook
- 2 eetlepels kerriepoeder
- zout en peper naar smaak
- 125 gram tofu of des wokblokjes
Bereiding
Kook de boontjes en romanesco/bloemkool als je iets zachtere groente wenst. Hak de knoflook fijn en bak deze in een beetje kokosvet of olijfolie. Voeg na 2 minuten de blokjes tofu toe. Doe de kerrie, zout en peper over de blokjes.
Voeg het flesje kokosroom toe en als de groente beetgaar zijn ook. Voeg als laatste de cashewnoten toe.
Gebaseerd op een recept van Amber Alberda – Eet jezelf mooi, slank en gelukkig.
Vanessa
Laatste berichten van Vanessa (toon alles)
- Wortelcake Recept voor de Airfryer | Glutenvrij en Suikervrij - 27 februari 2024
- Groentesnacks uit de Airfryer 😋 - 22 februari 2024
- #365dagengeluk: Van klein naar groot geluk! - 14 februari 2024