Ik ben gek op speculaas. Ik doe zelfs speculaaskruiden door mijn havermout. Dan smaakt het allemaal net weer wat anders! Maar deze keer maakte ik speculaaspoffertjes.
Ik voel mij het lekkerst met maximaal 3 maaltijden per dag. Ik eet heel weinig tussendoortjes, omdat mijn energie dan naar beneden gaat. Iedereen is anders… De maaltijden die ik dus wel eet, moeten smakelijk zijn en goed vullend.
Ik deel je graag mijn experiment met speculaaspoffertjes. Erg lekker als ontbijt of lunch!
Ingrediënten
- 250 gr (spelt)meel
- snufje zout
- 250 ml (plantaardige) melk
- 2 eieren
- 1 tl. speculaaskruiden
- 1 tl. kokosbloesemsuiker
Bereiding
Meng alle ingrediënten door elkaar en bak ze in een poffertjespan of poffertjeswafel. Lekker met wat vers fruit en een klontje roomboter ;-))
Jenny en ik zijn groot van de Tefal Multisnack-ijzer. Daarin kun je ook makkelijk wafels maken (met hetzelfde recept) of een stukje vlees grillen.
Vanessa
Laatste berichten van Vanessa (toon alles)
- Wortelcake Recept voor de Airfryer | Glutenvrij en Suikervrij - 27 februari 2024
- Groentesnacks uit de Airfryer 😋 - 22 februari 2024
- #365dagengeluk: Van klein naar groot geluk! - 14 februari 2024
Laat een reactie achter