Eens in de 3-4 maanden krijg ik een FoodyBox toegestuurd en dat betekent experimenteren met nieuwe producten. Dit keer ben ik aan de slag gegaan met de mosterd-dille saus van TonS. Erg lekker!
Normaal gesproken houd ik niet van pakjes en zakjes om mee te koken. Dit is echter een mooi product dat wel past bij mijn manier van koken.
Er worden bij TonS sauzen geen geur-, kleur- en smaakstoffen toegevoegd. De sauzen zijn puur natuur. Zelfs verdikking- of bindingsmiddelen zijn niet terug te vinden in deze sauzen. Veel van TonS sauzen zijn ook suikervrij. Kortom een product dat past bij een pure levensstijl.
Ingrediënten voor 4 personen
- 4 scholletjes met huid
- 2 theelepels gehakte verse dille
- 2 eetlepels olijfolie
- zout en peper naar smaak
- potje TonS mosterd-dillesaus (verkoopadressen TonS mosterdsaus)
Bereiding
Marineer de schol een half uurtje in de olijfolie, zout, peper en dille. Haal de vissen uit de marinade en doe de olie die overblijft in de koekenpan. Bak de vissen zo’ 6 minuten per kant gaar.
Laat iedereen zelf de saus op zijn of haar bord doen. De saus is best scherp van smaak. Niet iedereen houdt van pittige mosterd. Wij hebben er wel van genoten.
Wij hebben het gegeten met gestoomde worteltjes en gebakken zoete aardappels.
Zelf mosterd-dille saus maken kan natuurlijk ook:
- 8 eetlepels mosterd
- 3 eetlepels vloeibare honing
- 1-2 eetlepels witte wijnazijn
- 125 milliliter olie
- 1 bosje verse dille, fijngehakt
Bereidingswijze: Roer de mosterd, de honing en de azijn door elkaar. Voeg beetje bij beetje de olie er bij. Gebruik een sausgarde om de saus van mooie structuur te houden. Roer de dille als laatste door de saus.
Vanessa
Laatste berichten van Vanessa (toon alles)
- Bijzonder recept: grapefruit Gazpacho - 16 oktober 2024
- Paar minuten adempauze op het werk vermindert stress - 6 oktober 2024
- Bosvruchten smoothie - 4 oktober 2024
Laat een reactie achter