• Door naar de hoofd inhoud
  • Spring naar de eerste sidebar
  • Spring naar de voettekst
  • Over ons
  • Adverteren
  • Gastbloggers
  • Nieuwsbrief
  • Dossiers
  • Contact
Logo Goed eten Gezond leven
Hide Search
%s
  • Home
  • Goed eten
    • Voeding
    • Drinken
    • Tussendoortjes
    • Buiten koken
  • Gezond leven
    • Gezondheid
    • Zelfzorg
    • Mind
    • Vitamines & mineralen
    • Liefde & Relaties
    • Op je werk
  • Recepten
    • Ontbijt
    • Lunch
    • Diner
    • Desserts
    • Tussendoortjes
    • Drinken
    • Vegan
    • Koolhydraatarm
  • Afvallen
  • Beweging
    • Oefeningen voor thuis
    • Wandelen
    • Yoga
  • Boeken
    • Kookboeken
    • Boeken over Afvallen
    • Boeken Gezonde Leefstijl
    • Boeken over Gezondheid
    • Boeken Zelfontwikkeling
    • Boeken over Beweging
  • Leuk!
    • Restaurants
    • Erop uit
    • Cadeautips
    • Schoonheid
    • WellnessVakanties
    • Productreviews
Je bevindt je hier: Home   Recepten   Diner   Tilapiafilet visrolletjes met zwarte olijventapenade in tomatensaus

Tilapiafilet visrolletjes met zwarte olijventapenade in tomatensaus

Laatste update: 25 augustus 2015 - Door Vanessa | Leestijd ca. 1 minuut

Snel iets bijzonders op tafel zetten? Deze visrolletjes zijn zo gemaakt en zorgen voor een goede presentatie. Je kunt er indruk mee maken op de gasten. Lekker met verse pasta of gebakken aardappeltjes.

Ingrediënten voor 4 personenTilapiafilets - sperziebonen & tomatensaus

  • 4 tilapiafilets
  • zwarte olijventapenade
  • 8 blaadjes bascilicum
  • 1/2 blik ontvelde tomaten
  • 1/2 pak passata
  • 400 gram sperziebonen
  • 1 teen knoflook
  • 1 eetlepel Italiaanse kruiden
  • 1 scheutje balsamico
  • zout en peper naar smaak

Bereiding

  • Kook de sperziebonen tot de beetgaar zijn
  • Snij alle filets in twee lange repen. Bestrijk de filets met de tapenade en doe er per halve vis 2 blaadjes bascilicum op.
  • Rol de vissen op en prik ze vast met een cocktailprikker
  • Fruit de knoflook in de pan
  • Doe de tomaten, passata in de pan en doe de kruiden erbij
  • Voeg de vis na 5 minuten toe, laat het 5 minuten op 1 zijde garen
  • Draai de vis om en voeg de sperziebonen toe. Laat het geheel nog 5 minuten pruttelen

Haal de vissen uit de pan, schep de saus met sperziebonen er over en serveer het warm met de pasta of aardappeltjes.

Misschien vind je dit ook interessant:

  • Gevulde Paaseieren
    Gevulde Paaseieren
  • Hoe maak je een gezonde en lekkere bonensalade?
    Hoe maak je een gezonde en lekkere bonensalade?
  • Italiaanse bloemkool uit de oven
    Italiaanse bloemkool uit de oven
The following two tabs change content below.
  • Biografie
  • Laatste Berichten
My Instagram profile

Vanessa

Samen met Jenny ben ik eigenaar van Goed eten Gezond leven. Na mijn studieperiode heb ik vooral gewerkt als online analyticus en mooie carrière moves gemaakt. Maar mijn echte passie ligt bij gezonde voeding en koken! Ik werkte al vaak met Jenny samen en ik kon haar vaak adviseren welke voeding goed voor haar was. Wij vonden het leuk om samen op onderzoek uit te gaan. Wat is nu eigenlijk een gezonde leefstijl? Wat heeft voeding en beweging voor effect op hoe je je voelt? Waarom is de kracht van gedachten zo sterk? Deze website is mijn passie. Samen met Jenny deel ik graag tips over een gezonde leefstijl. Ik ben geen arts, dus ik kan geen gezondheidsadviezen geven. Wel kan ik tips geven over een duurzame en gezonde leefstijl. Ik deel graag recepten en probeer ook graag eens wat nieuws uit op gebied van voeding.
My Instagram profile

Laatste berichten van Vanessa (toon alles)

  • Witlof uit de oven, maar dan echt lekker! - 24 januari 2023
  • Gezond beginnen: maak deze gezonde, verrukkelijke smoothie! - 10 januari 2023
  • Hoe maak je een bloemkoolschotel met kaas en gehakt? - 31 december 2022

Interessant? Lees dan ook onze andere artikelen over: vis

Primaire Sidebar

Gratis WandelBingokaarten!

Schrijf je in voor onze wekelijkse updates en ontvang gratis 4 WandelBingokaarten!

Volg ons ook op Facebook

Goed eten Gezond leven

Partners:

Wil je ons helpen? Dankzij onze partners zijn wij in staat om deze website te blijven maken. Daar zijn we blij mee. Zij bemoeien zich overigens niet met de inhoud van onze site!

Body and Fit shop

Dossiers

Dossiers Goed eten Gezond leven over voeding, bewegen en mind




Alka Greens

Footer Widget Header

Footer

Recente berichten

  • Welke voeding helpt tegen een opgeblazen gevoel?
  • Doe dit om angst te verminderen en beter te slapen!
  • Witlof uit de oven, maar dan echt lekker!
  • Manifesteren voor nuchtere mensen: 7 stappen!
  • Wat is het verschil tussen stress en vermoeidheid?

Let op

Deze website geeft geen medisch advies en is slechts ter inspiratie bedoeld voor een gezonder leven en zelfzorg met de juiste voeding, leefstijltips en tips voor beweging. Bij fysieke of mentale klachten dien je te allen tijde je (huis)arts te raadplegen.

Meest gelezen artikelen op onze site

  1. Is kurkuma gezond?
  2. Welke maaltijdboxen zijn er allemaal?
  3. Is muntthee gezond?
  4. Feiten over het ontzuren van je lichaam
  5. Basisrecept speltpannenkoeken
  6. Tips om af te vallen als je ouder dan 40 bent
  7. Welke eiwitshake is het beste?
  8. Fitness artikelen voor de thuisfitness
  9. Collageen-proteïnepoeder getest, goed voor huid, spieren en gewrichten
  10. De lekkerste en beste suikervervanger

Goed eten Gezond leven

Over ons, onze visie en missie
Disclaimer
Privacy statement
Partners
Adverteren
Gastbloggers
Nieuwsbrief
Dossiers
Contact

Zie ook:
Wellness Vakanties

Volg ons op Social Media

Volg ons op FacebookVolg ons op Twitter Volg ons op Pinterest Volg ons op Instagram Volg ons op Youtube

© 2023 Goed Eten Gezond Leven