Snel iets bijzonders op tafel zetten? Deze visrolletjes zijn zo gemaakt en zorgen voor een goede presentatie. Je kunt er indruk mee maken op de gasten. Lekker met verse pasta of gebakken aardappeltjes.
Ingrediënten voor 4 personen
- 4 tilapiafilets
- zwarte olijventapenade
- 8 blaadjes bascilicum
- 1/2 blik ontvelde tomaten
- 1/2 pak passata
- 400 gram sperziebonen
- 1 teen knoflook
- 1 eetlepel Italiaanse kruiden
- 1 scheutje balsamico
- zout en peper naar smaak
Bereiding
- Kook de sperziebonen tot de beetgaar zijn
- Snij alle filets in twee lange repen. Bestrijk de filets met de tapenade en doe er per halve vis 2 blaadjes bascilicum op.
- Rol de vissen op en prik ze vast met een cocktailprikker
- Fruit de knoflook in de pan
- Doe de tomaten, passata in de pan en doe de kruiden erbij
- Voeg de vis na 5 minuten toe, laat het 5 minuten op 1 zijde garen
- Draai de vis om en voeg de sperziebonen toe. Laat het geheel nog 5 minuten pruttelen
Haal de vissen uit de pan, schep de saus met sperziebonen er over en serveer het warm met de pasta of aardappeltjes.
Vanessa
Laatste berichten van Vanessa (toon alles)
- Wortelcake Recept voor de Airfryer | Glutenvrij en Suikervrij - 27 februari 2024
- Groentesnacks uit de Airfryer 😋 - 22 februari 2024
- #365dagengeluk: Van klein naar groot geluk! - 14 februari 2024