Groenten kunnen ook lekker rauw gegeten worden!
De salade is makkelijk te bereiden en vult goed. Door de tonijn en groene groenten krijg je ook nog eens een goede portie eiwitten binnen. Naar smaak kun je een klein handje cashewnoten of geroosterde pijnboompitten toevoegen:
Benodigdheden:
- 1 blikje tonijn op water
- 1/3 courgette met schil
- 1 stengel bleekselderij
- 1/2 appel
- 1 stronkje rauwe broccoli
- Provençaalse kruiden, zeezout en peper
- Olijfolie extra vierge
- Appelazijn
Bereiding
Snijd de groenten en appel in kleine stukjes. Laat het water van het tonijnblikje uitlekken en verdeel de tonijn over een bord. Hussel de groenten door de tonijn en schenk als laatste de olijfolie en azijn over het geheel. Strooi naar smaak zeezout, peper en kruiden over de salade heen.
Eet smakelijk!
Laatste berichten van Jessica Young (toon alles)
- Recept Valentijnssmoothie… - 31 januari 2016
- Recept glutenvrije Teff koekjes - 15 januari 2016
- Paleo Oliebollen, maak het zelf! - 29 december 2015
Laat een reactie achter